facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Conscience

Boekhandel Conscience

Info

Lotto & krasbiljetten
Ruime keuze tijdschriten
Sportweddenschappen (ladbroke, betting services )
Wenskaarten
Drank & snoep
Spaanse wijnen , cava

Adres: Rammelstraat7/1, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053806476
Stad: Lede
Route: Rammelstraat7/1
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 12:00

Recensies
Zeer vriendelijk ook al is het soms alleen maar om pakjes te versturen. Behulpzaam als je iets nodig hebt en je vindt het niet. Zowel mevrouw als meneer zijn vriendelijk tegen mij.
Klein winkel met grote aanbood. Ze hebben een zeer mooie kaartjes voor verjaardag, uitbreiding van de familie, enz.. Ook lekker brood die wat anders is dan gewoon. Er is ook een grote parking achteraan waar je je auto kwijt kan. En de eigenaars zijn behulpzaam.
Heel vriendelijke en behulpzame vrouw! Mijn pakje was te groot om mee te nemen op de fiets, de mevrouw van de winkel schoot meteen te hulp om alles gemakkelijk mee te kunnen nemen.
De meest hardwerkende mensen van Lede. Lange openingsuren, super handig voor de werkende mensen. Steeds vriendelijk. Groot assortiment. Dankbaar om nog een authentiek boekenwinkeltje in de buurt te hebben.
Enorme respect voor de zaakvoerders die erin slagen hun klanten goed te bedienen.... hartelijk dank!
Gemakkelijk om parkjes van mondial relais en dpd pakjes op te halen of terug te sturen!
Vond men pakketje niet, zij hebben me heel goed geholpen bedankt!
Reeds een half jaartje ong. dagelijks klant voor pakketjes. Top service, nog nooit problemen gehad. Mevrouw is super vriendelijk en behulpzaam, meneer heeft eigen manier van doen, maar als je daar even door kijkt, ook altijd correct. Ook super lekkere ontbijtkoeken, zeker eens proberen!
Steeds correct om mijn pakjes daar te laten verzenden.
Zeer vriendelijke bediening.mijn pakketjespunt bij uitstek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid