facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodysun Kampenhout

Bodysun Kampenhout

Info

Met meer dan 15 jaar ervaring is Bodysun de referentie voor zonnebanken. Bij Bodysun kan u terecht voor uitgebreid advies en een ruime gamma aan zonnebanke

Adres: Haachtsesteenweg, 266, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016 29 39 60
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg, 266
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 23:00
Zondag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Body sun evere, Zonnebank Ieper, D-Sun Haacht
Recensies
Ik wou een crème aankopen die ik al jaren gebruik die er was, maar verkoper zei dat ik het niet kon kopen omdat ze de prijzen niet kende. Ze heeft me een ander crème voorgesteld die hetzelfde effect zou geven en die ook even goed is volgens haar, maar ik heb overal oranje plekken van gekregen. Deze keer was ik erg teleurgesteld.
Super leuk stadje.. om te wandelen.. winkelen.. lekker eten en uitgaan is ook de max.. met Nieuwjaar zeker een aanrader.. was de 30ste aangekomen en van die dag hoorde en zag ik al vuurwerk schieten.. haha nog nooit zoveel vuurwerk gezien met oud op nieuw.. wel veel volk.. wees wel voorzichtig na uitgaan.. daar zijn ze zeer streng op alcohol als ze je tegen houden met te veel promille dan heb je 2 opties 527€ betalen of den bak in! Daar laggen ze niet mee dus tip.. neem openbaar vervoer! Maar is zeker een aanrader :
Voor een kwalitatieve zonnebanksessie moet je hier zijn. Alles is tip top in orde, haalbare openingsuren en je krijgt er bovenop een zeer fijn onthaal.
Vriendelijk, hygiënisch, verschillende types zonnebank voor verschillende huidtypes
Heel vriendelijk en hygiënisch
Modern opgevat, verzorgd en hygiënisch.
Zonnebank lampen en personeel
Proper and netje
Mijn favoriete plek. Te schoon en erg leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid