facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodypoint

Bodypoint

Geschiedenis

Bodypoint is een praktijk die focust op revalidatie en sport. Naast kinesitherapie, maken we ook trainingsschema's voor sporters die wat extra aan hun lichaam willen werken.
Bodypoint streeft naar op maat gemaakte zorg en training.



"Bodypoint is een multidisciplinaire praktijk gespecialiseerd in kinesitherapie, psychologie, sport- en voedingsbegeleiding."
Adres: Stationsstraat 50b, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 0479834547
Stad: Londerzeel
Route: Stationsstraat 50b
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tonus Londerzeel, Osteopaat Londerzeel, Rugschool Londerzeel, Fysiotherapeut Londerzeel, Fasciatherapie Londerzeel, Psycholoog Londerzeel, Kinderpsycholoog Londerzeel, Kine Magali Londerzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinepraktijk Raf Stevens Kinepraktijk Raf Stevens 579 meter Bedankt voor de professionele hulp om weer volledig fit te worden. Ik ben erg blij! ...
Kinesitherapie Sarah Neubourg Kinesitherapie Sarah Neubourg 3 km Vertaald door Google Het is het beste. Origineel C'est la meilleure.
Recensies
Top begeleiding door een geweldig sympathiek team met zeer veel kennis en kunde.
Zeer vriendelijke, geduldige en nog zeer jonge kinesisten en coaches. Ben bij een zekere Emy Van Rode geweest. Erg goede uitleg gekregen. Kan ook enorm goed luisteren. Aanrader !
Al aan een tweede tienbeurtenkaart bezig. Superbeleiding bij de groepslessen rugschool. Telkens andere oefeningen, aangepast aan wie bij bepaalde bewegingen problemen heeft. Iets tussen inspanning en ontspanning. Tussen versterken en stretchen. Onder leiding van enthousiaste kinesiste Liesa.
Een plaats waar je als individu een op maat aangepast schema krijgt, met voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding! Hier ben je geen nummer, maar de persoonlijke begeleiding naar je steefdoel staat centraal. #topteam
Een op maat gemaakte behandeling , uitdagende oefentherapie, een crew die je steeds met een glimlach ontvangt , kortom stuk voor stuk toppers in hun vak! In mijn ogen is Bodypoint toch wel de referentie van wat kinesitherapie zou moeten zijn!
de rugschool is top: gevarieerde oefeningen, professionele begeleiding en persoonlijk advies. Lisa maakt er steeds een keitoffe les van. Het uur is zo voorbij.
Bij Bodypoint kan je terecht voor een ruim sportaanbod naar keuze om goed af te zien en te zweten en dit in een zeer fijne en aangename sfeer met goede coaching! Allen daarheen!
Top individuele sportbegeleiding! Ik boekte merkbaar vordering bij Emilie's trainingsschema's en opvolging
Top service! Kijken naar je persoonlijke groei en binnen ondersteuning hierin. Ik beveel hen zeker aan!
Jong en vriendelijk enthousiast team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid