facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BodyNation

Info

Personal training op maat, met de focus op dames, individueel of in groep, waar en wanneer u het wenst ... altijd en overal!

Geschiedenis

Ik maak u sterker, sneller en begeleid u met voedingsadvies. Be ready to be the best you!

Adres: Pastoor Van den Eyndelaan 5, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32479547544
Stad: Westmalle
Route: Pastoor Van den Eyndelaan 5
Postcode: 2390


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hench Training & Consulting Hench Training & Consulting 3 km Gespecialiseerd in: -Training op de werkvloer -(Loopbaan)Coaching (wij aanvaarden lo...
Recensies
Samen met Bodynation op weg naar een gezonder leven, nooit gedacht dat me dit op zo’n leuke manier ging lukken. Dankzij het enthousiasme en de positieve vibes van Niki en haar team, is het sporten 2x per week echt iets om naar uit te kijken. Ondanks dat ik startte met veel overgewicht en een totaal gebrek aan conditie, zijn de oefeningen soms zwaar, maar altijd leuk en afwisselend. De mogelijkheid om samen met mijn dochter te sporten, werkt helemaal motiverend! Op deze manier willen en kunnen we het nog heel lang volhouden. Met dit voedingsadvies geen honger en niet het gevoel dat ik me veel moet ontzeggen. Na 11weken 16kg minder en hopen energie rijker Dankjewel Niki en de rest van het team voor de aanmoediging
Futloos, moe en een conditie beneden alle peil; tot ik in augustus 2021 besloot dat er iets moest veranderen. Van bij het eerste gesprek voelde ik onmiddellijk: dat zit hier goed. Samen met Niki en haar fantastische team werk ik nu nog altijd verder aan ‘the best possible me’ - meer energie, meer kracht en een gezondere lichaamssamenstelling. De aanpak is persoonlijk en de trainingen zijn altijd heel afwisselend - en net dat heeft voor mij het verschil gemaakt. Starten bij BodyNation was en is nog altijd de beste investering in mijn gezondheid. Een absolute aanrader!
Bodynation heeft mij geholpen met mijn gewicht te doen verliezen door een voedingsschema te geven op maat gemaakt naar mijn levensstijl. 12 kilo gewichtsverlies op 3 maanden , vele centimeters verloren op verschillende plaatsen van mijn lichaam . Niki is een topgriet die altijd goed gehumeurd is en je welkom laat voelen als je langskomt , bedankt Niki voor de hulp alvast en ik kom graag nog heel veel langs .
Altijd heel leuk om bij Niki te trainen. Iedere week een andere training en het enthousiasme van BodyNation zorgt ervoor dat ik altijd met plezier ga sporten! Zeker een topper voor mensen met rugklachten! Na 3 maanden trainen heb ik veel minder last van mij hernia en kan ik weer bewegen zonder pijn!
2019: Sporten? nupe doen we niet graag. Kilo's afvallen? no way kan ik niet 2020: Sporten? zeker 2 keer per weeken met volle goesting! Kilo's afvallen? Absoluut! Ze smelten als sneeuw voor de zon! Dankzij Niki is sporten leuk en toegankelijk. Altijd een leuke babbel en plezier maken tijdens het sporten. Ze heeft me doen inzien dat sporten wél voor iedereen is. Zoek je een goeie motivator om iets aan je conditie te doen? Dan ben je bij Bodynation aan het juiste adres!
Nog niet één keer tegen mijn goesting geweest! Niki is een super enthousiaste en motiverende coach. Je ziet meteen resultaat als je haar voedingsadvies - in combinatie met samen sporten - volgt. Drie jaar geleden had ik trouwens een whip-lash, waar ik nu nog de gevolgen van draag. Aan Niki heb ik meer gehad dan 5 verschillende kinesisten gedurende 3 jaar. Mijn nek is veel sterker en ik heb minder snel last. Dus ook voor mensen met nek- en rugklachten is dit een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid