facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Unit

Body Unit

Info

Smart Personal Training, individueel of in groep. Ook voor sportclubs en bedrijven.
Dit zowel op verplaatsing als thuis (regio Aalter).



"Personal training, kinesitherapie en osteopathie te Aalter.Wens je begeleid te worden in het halen van je sportieve doelstelling of ben je op zoek naar een osteopaat/kinesist? Dan ben je bij Body Unit aan het juiste adres.Wij voorzien Personal Training voor jong en oud en dit individueel en in groep. Ook bedrijven en sportclubs mogen zich aangesproken voelen.Fysieke barrières, blessures, ...? Geen probleem! Sofie kinesist-osteopaat en Edward kinesist staan altijd voor je klaar.Vragen? Aarzel niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek."
Adres:
Stad: Aalter



op zoek naar gerelateerd: CrossFit Aalter, Boksen Aalter, Okinawa Aalter, Sporten Aalter
Recensies
Ik ben in contact gekomen met Dimitri als personal trainer/coach. Ik ging op dat moment al een jaar bij een kine na een elleboog operatie en mijn herstel bleef uit. Dankzij zijn begeleiding heb ik volledig herstel kunnen maken in een korte tijd, ik had niet verwacht dat kleine tweaks in een training zo een verschil konden maken. Ondertussen kan ik door hem optimaal trainen op kracht, spiermassa en mobiliteit. Het helpt er zeker bij dat hij een achtergrond heeft in dieetkunde zodat ik op voedingsvlak evenzeer ondersteuning vind. Via hem ben ik bij mijn nieuwe kine Sofie gekomen. Dankzij haar word ik snel van mijn spierkrampen afgeholpen, krampen die ik door stress regelmatig heb. Ze bekijkt telkens mijn problemen met een overkoepelende blik en werkt snel om mijn problematiek aan te pakken zodat ik er niet mee blijf zitten. Ik kan enkel lovend zijn over Bodyunit, ze hanteren een heel persoonlijke en toch zeer professionele manier van werken. 2 zeer belangrijke punten voor mij op vlak van sport en begeleiding.
Als scheidsrechter kwam ik terecht bij Body Unit met als doel om atletischer en explosiever te worden. Frederik begreep onmiddellijk waar ik naartoe wou en luistert naar mijn noden. Zijn continue bijscholingen werpen hun vruchten af. Nu zit ik bij de snelsten van de groep en ben ik explosiever en mobieler dan ooit. Ook ben ik veel bewuster met voeding bezig door de vele tips. Ook met fysieke kwaaltjes kan ik altijd terecht bij Sofie en haar team van kinesisten. Zij weten altijd perfect de oorzaak van het probleem te lokaliseren waardoor ik onmiddellijk geholpen ben.
Top begeleiding door een enthousiaste/professionele therapeut en personal trainer. Gezellige sfeer in een nieuwe omgeving. Een aanrader voor wie op zoek is naar een persoonlijke aanpak door mensen met passie voor hun vak!
Het is aangenaam om te trainen bij Body Unit. Naast het feit dat ze deskundig zijn, zijn de trainers erg toegewijd en betrokken. Met de nodige dosis humor loodsen ze je moeiteloos door een training heen. Een aanrader dus!
Top zaak waar "een gezonde geest in een gezond lichaam" centraal staat. Gezellig interieur met professionele personal trainers, osteopaten en kinesisten die dagelijks klaar staan voor hun klanten/patiënten.
Op-en-top enthousiaste professionele osteopaten, kinesisten en personal trainers die streven naar top kwaliteit. Een gloednieuw gebouw en interieur dat aantrekkelijk is en waar het heerlijk vertoeven is.
De combinatie van een aangename sportomgeving en professionele therapeuten. De individuele aanpak maakt Body Unit geschikt voor iedereen, wat de sportieve doelen ook zijn.
Persoonlijke en professionele aanpak. Hier wordt iedereen op eigen niveau en noden geprikkeld om de beste versie van zichzelf te worden.
Professionele all round begeleiding, in een prachtige praktijk. Toppers !
Super professionele personal training! Hippe praktijk, aangename sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid