facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BODY Atelier

BODY Atelier

Info

PILATES - YOGA - MASSAGE - SHIATSU - VOETREFLEXOLOGIE

Geschiedenis

PILATES - YOGA - MASSAGE - SHIATSU - VOETREFLEXOLOGIE



"Body Atelier is een eigentijdse Yoga en Pilates studio die professionele begeleiding biedt aan mensen op zoek naar rust en evenwicht.Je kan er terecht voor ontspanning, lessen in groep of individueel alsook om je te ontwikkelen tot yoga- of pilates docent.Het is een ontmoetingsplaats van gelijkgezinde mensen om te genieten van een momentje 'me' time."
Adres: Lange Munteplein 4, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 32479560144
Stad: Kortrijk
Route: Lange Munteplein 4
Postcode: 8500



op zoek naar gerelateerd: Body Atelier online, Aerial Yoga Kortrijk, Yoga Marke, Yoga Heule, Iyengar Yoga Kortrijk, Yoga opleiding kortrijk, Groepslessen Kortrijk, Pilates Studio Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SLOW SLOW 2 km Yasmine straalt rust uit en kan je meteen op je gemak stellen. De yogamassage was een...
Color Life Vitality Color Life Vitality 3 km Yogalessen rond een kleurthema op maandag en woensdagavond - Yoga & Lunch - Kleur co...
NUA Kortrijk NUA Kortrijk 3 km Vertaald door Google Excallent !!!! Origineel Excallent !!!!
Pilates C Pilates C 3 km Heel professionele begeleiding in een mooi kader met zicht op Kortrijk
Yogic Yogic 3 km Salute the sun; give yourself up to the gong: there’s a yoga form to suit just about ...
Pilates Studio Kortrijk Pilates Studio Kortrijk 4 km Pilates Studio Kortrijk
Recensies
Sinds jaren is Bodyatelier voor mij een vaste waarde! Ik startte een aantal jaar geleden, meegesleept door het enthousiasme van Benny & Christel :- Bij een verhuis in de voorbije jaren ging ik op zoek naar een alternatief yogacentrum in het Leuvens, maar ik vond zelf nooit het totaalpakket dat Bodyatelier aanbiedt. De lessen worden telkens mooi opgebouwd naar de “piekhouding” van die ene les. Er is veel aandacht voor de uitlijning van de houdingen alsook respect voor evt. persoonlijke limieten binnen houdingen. Elke week worden we wat wijzer als een nieuw thema toegelicht wordt. Voor mij een wekelijks reset-moment binnen een drukke job en gezin.
Ik heb al veel yogastijlen mogen uitproberen maar geen die mij zo weet te boeien als de alignment yoga flow bij Christel en Benny. Hun lessen zijn bezield maar niet zweverig. Dankzij hun diepgaande kennis weten ze voor iedereen een uitdaging te creëren van beginner tot gevorderde. Hun thema's slepen je mee waardoor een uur zo voorbijvliegt. Ze hebben mij mezelf op een hele andere manier leren ontdekken en mijn grenzen op een veilige manier helpen verleggen. Ik kijk er elke week naar uit om deel te nemen aan hun lessen. Een echte aanrader!
Mijn allerbeste investering van de laatste jaren ! Eind 2019 begonnen met een start-to-yoga én een start-to-pilatesreeks. En toen, na enkele lessen in 2020... lockdown :- De redding kwam via het video-abonnement, waarmee je op eigen tempo en om het even waar en wanneer kan oefenen. Op die manier heb ik toch een mooie progressie kunnen maken. The real thing is natuurlijk nog altijd beter en leuker, maar een combi van de twee is voor mij perfect. Echt waar de meest effectieve en transformerende sportactiviteit die ik ooit heb gedaan, zowel op fysiek als op mentaal vlak, een aanrader ! Marianne Anckaert, 61 jaar.
Hele fijne en moderne yogastudio waar Benny en Christel je warm ontvangen. De yogalessen zijn inspirerend, deugddoend en telkens anders. Steeds volgens een ander thema opgebouwd en aangepast aan verschillende niveaus. Ze organiseren ook workshops en zelfs een yoga teacher training. Een enorme aanrader: bij Body Atelier is het telkens thuiskomen op de mat .
Moet jij ook de drempel overwinnen om in een nieuwe omgeving binnen te stappen om dan misschien ook nog eens een nieuwe ongekende vorm van bewegen aan te leren? Aarzel dan niet langer, bij Body Atelier, voel je je niet alleen direct thuis in de mooie uitgeruste zalen maar je krijgt er ook heel kwalitatieve lessen in een kleine groep. Daardoor is de begeleiding persoonlijk, heel onderbouwd maar met respect voor ieder zijn grenzen, zonder ook maar iemand te forceren. Kortom hier kan je jezelf zijn in body and mind.
Body Atelier is alles wat een yogastudio hoort te zijn. Top niveau en top-team! Christel en Benny staan voor professionaliteit, kwaliteit, en een authentieke gedrevenheid in alles wat ze doen. Ik ben fan!
Altijd leuk om in Body Atelier een les te volgen. Je komt er voldaan buiten. Allerlei soorten yoga en pilates. Kleedkamers aanwezig en bij mooi weer kunnen de lessen buiten door gaan. Ruim parking in de directe omgeving om fiets of auto een plaats te geven.
Sedert verschillende jaren volg ik yoga bij Body Atelier. Ook al ben ik echt niet sportief, kan ik de oefeningen meedoen. Het fijne is , elk op zijn niveau. Niets moet, waardoor je soms meer kan dan je denkt. Daar ik een zittend beroep heb, is yoga zo goed voor mijn schouders en rug. Elk lichaamsdeel krijgt af en toe wat extra aandacht in de les. Zo blijf je soepel. De meditatie, brengt je tot rust. En voor mij een heel goede hulp bij het slapen. Kortom : yoga is een deel van mijn leven !
Mooie yoga-studio met zeer gevarieerd aanbod. Elke dag keuze voor beginners of gevorderden om in te stappen na een stressvolle dag. Professionele begeleiding van alle yoga-teachers. Vriendelijke en empathische zaakvoerders Christel en Benny.
Christel en Benny zijn 1 van de weinige yoga teachers die rondgaan en je corrigeren terwijl je de yogaoefeningen uitvoert. Ze zijn beiden erg professioneel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BODY Atelier met het openbaar vervoer


Kortrijk Sint-Pauluskerk 80 meter
2
Kortrijk Sint-Pauluskerk 90 meter
2
Kortrijk M.P.I. 180 meter
2
Kortrijk M.P.I. 260 meter
2
Kortrijk Bad Godesberglaan 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid