facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bocadillos Bredene

Info

Diverse broodjes
Huisbereide pasta's en desserts
levering aan bedrijven
Voor vergaderingen en feestjes maken wij graag een mand vol verrassingen



"Met een tof en hard werkend team staat Bocadillos Bredene klaar om jullie iedere dag lekkere verse broodjes te serveren, ook panini's,wraps,pastas,salades,desserts ontbijten,smoothies,ice drinks om ter plaatse op te eten of om mee te nemen.Wij leveren aan huis of bedrijven vanaf 15€.Feestje? Vergadering? Koffietafel ? Vraag naar onze mix van kleine broodjes ,wij helpen u graag."
Adres: Prinses Elisabethlaan 84-85, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059403003
Stad: Bredene
Route: Prinses Elisabethlaan 84-85
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Bredene duinenstraat, Bocadillos Oostende, Verrassingsbrood Bredene, Koffietafel Bredene, Tapasschotel bestellen Bredene, Ontbijt aan huis Bredene, Ontbijten in Bredene, Brunch Bredene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Q&T Q&T 3 km Vers belegde broodjes, panini's, croque's, koude schotels,...
Recensies
Gezellige broodjeszaak, waar je lekkere broodjes kan eten. Enkel de gemixte sla die ze gebruiken vind ik persoonlijk minder lekker, waardoor het broodje ook minder smaakt persoonlijk. Voor de rest zijn de broodjes vers en goed belegen. Ook veel keuze en ze hebben elke maand een broodje van de maand. Ook kan je hier soep en salades en nog veel meer krijgen om te eten. Het personeel is heel vriendelijk. Echt een aanrader!
Naar mijn mening de beste broodjeszaak aan de kustlijn wegens ruime keuze van warme broodjes. Raad zelf aan om broodje boulet uit te proberen van de warme broodjes. Koude broodjes kip/spek echte aanrader. Maar ook zeer ruim aanbod in het algemeen aan broodjes/ontbijt. Maakt niet uit of je regelmatig gaat of om de zovele maanden. Je komt binnen herkent u direct, vriendelijke begroeting voelt u direct welkom. Als je in de buurt bent wilt broodje eten, maar 1 plaats dat is Bocadillos Bredene.
Een mooie wel gelegen broodjeszaak waar je meer kunt krijgen dan een broodje alleen De producten zijn prijs-kwaliteit zeker OK en het personeel waarmee ik te maken had, was zeer vriendelijk. Bijkomend vind ik het zeer goed dat zij mee doen aan "too good to go" zodoende zijn die mensen tegen voedselverspilling, wat in deze tijden "not done" is en een mooie geste naar de mensen die het moeilijk hebben.
altijd verse topbroodjes, groot assortiment en met de glimlach bediendEten: 5/5
Goede broodjes maar telefoneren terwijl je broodjes smeert hoort nietEten: 4/5
Zoals altijd hele lekkere broodjes. Enkel jammer dat de prijzen blijven stijgen en het beleg steeds minder wordt... Voor een dikke 20€ voor vier broodjes mag het beleg toch wat rijkelijker aanwezig zijn.
Een drukke maar vriendelijke zaak. Wij hebben een wrap Bocadillos gegeten en broodje scampi diablo. Wrap was van groot formaat, maar meeneem was geen probleem. Zeker nog eens terug komen !
Tussen 2 afspraken door hier terecht gekomen. Vriendelijke bediening, Verse, overheerlijke broodpudding en een verzorgde koffie! Een adresje om te onthouden
Super lekkere broodjes ,altijd vers en krokant. De croque is een aanrader,altijd dik in orde.En supervriendelijk bediening. Doe zo verder De nieuwe kaart is nog uitgebreider. Iedereen eens proberen . Nuttig,like Broodje van de maand ,top.
Heb een vermoeden dat ze weinig klanten hebben die een ontbijtmenu nemen. Ontvangst was matig. De 'kaart' met de menu's lag achter de toog. De granola hadden ze niet terwijl het op verschillende menu's inbegrepen zat. De spiegeleieren waren al doorgehaald en hard gebakken. De fruitsap kwam toen we bijna klaar waren met eten. De radio stond zeer luid zodat we mekaar amper konden verstaan. Redelijk duur in vergelijking wat je op een ander krijgt. De bediening is te vergelijken zoals in een fastfoodrestaurant. Niet meer voor ons, dank je. De broodjes zijn misschien wel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid