facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoBistro

BoBistro
Adres: Itterbeeksebaan 197 , Dilbeek 1700, BE
Telefoonnummer: 02 569 38 19
Stad: Dilbeek
Route: Itterbeeksebaan 197
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: bobistro menu, verwenkaffee, bobistro openingsuren, restaurants dilbeek, noa itterbeek, lunch dilbeek, restaurant dilbeek, brasserie bijgaarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fontana Di Trevi Fontana Di Trevi 3 km Vriendelijke service en met luisterend oor voor de klant. Kwaliteit/verfijndheid van ...
Recensies
Zoals altijd zeer vriendelijke ontvangst en goede bediening. En de gerechten waren allemaal top.
We waren met 3 en bestellen een mix apéro. We kregen 1 portie... Ze kostte wel 14 euro. Mijn biefstuk was born cuite gebakken terwijl ik een seignant gevraagd had. Te duur voor de kwaliteit en de bediening kon ook vriendelijke.
Degelijke brasserie keuken zonder bijzonder te zijn. Wel wat lawaaierig. Zeker als er een kinderfeestje is. Maar dat is natuurlijk ook weer een troef voor jonge gezinnen.....parkeren is wel wat lastiger.
Ongelooflijk duur!! Voor een gewoon café 3 Euro voor een 25 cl pintje of een cola. 13 Euro voor wat half gefrituurde vettige hapjes. Loop hier met een boog rond!
Goede prijs/kwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening. Aangename avond beleefd
Bediend door een erg vriendelijke, spontane dame. Asperges op suggestiekaart. Lekkere aspergekroketten gegeten en heerlijke cheesecake met speculoosbodem en rodevruchtencoulis. Content.
Met 8 personen gaan eten bij BoBistro. Zeer goed ontvangen geweest, heerlijk gegeten, leuke avond gehad. Top personeel met heel lekkere gerechten!
Lange wachttijden bij grote groep.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid