facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOBAZ

BOBAZ

Info

Like deze pagina en blijf op de hoogte van onze events @ BOBAZ Champagnebar Aalter

Geschiedenis

Beste gasten ,
Zoals jullie reeds al gemerkt hebben is dat de naam Champagne Bar omgetoverd is naar een meer gepersonaliseerde naam namelijk BOBAZ Bar , Champagne Bar .
Even voorstellen:
BOBAZ staat voor
B –> Bubbels = sprankelende parels in de glaasjes
B –> Bottels = ook verkrijgbaar in flessen
Z –> Zen = in een sfeervolle omgeving met New Lounge Music.
Zoals steeds welkom van woensdag tot en met zondag. Bij mooi weer open vanaf 16u. Vanaf volgende week tot einde zomer Bohemian Chic terras met prachtige tent en outdoor Bar.
Tot dan,
Julie, Dimitri en het ganse team



"Welkom bij Bobaz B.V. in Aalter, het Bobaz Restaurant en de geliefde traiteur 't Klein Duimke. We staan klaar om van uw bijeenkomst, jubileum en feest een gegarandeerd succes te maken. We bieden u onze prachtige locatie en culinair vakmanschap voor feestzalen en perfecte catering. Geniet met in ons romantisch restaurant en proef de kunsten van onze kok aan huis. Wilt u een feestzaal met catering, zoekt u een cateringbedrijf goede reviews, hét grillrestaurant in de buurt of gaat u een familiefeest organiseren? Neem dan direct contact met ons op. We laten al uw wensen uitkomen. Doe een beroep op ons cateringbedrijf voor grote evenementen, een babyborrel totaalconcept, een huwelijksfeest voor de meest verfijnde barbecue aan huis tuinfeest."
Adres: Boomgaardstraat 2, 9880 Aalter
Telefoonnummer: +32 479 42 09 56
Stad: Aalter
Route: Boomgaardstraat 2
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: bobaz aalter, klein duimpje aalter, lounge bar aalter, barz aalter, restaurant bobaz, restaurant culinair ateljee aalter, champagnebar aalter openingsuren, het culinair ateljee aalter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Popular Casa Popular 3 km Gezellig,chil zomerbarEten: 4/5
Bar Local Bar Local 3 km Geen mainstream pop-up bar, maar feelgood ontspanning voor jong en oud. Een idyllisch...
Recensies
Heerlijk maaltijd prima bediening met de glimlachEten: 5/5
Zeer goede locatie en een leuke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid