facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BO Bistro

BO Bistro

Info

BO Bistro resto, lounge, grill & garden biedt u dagverse Belgische gerechten, van dinsdag- tot vrijdagmiddag een dagschotel en maandelijkse suggesties.

Adres: Itterbeeksebaan 197, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: 32025693819
Stad: Dilbeek
Route: Itterbeeksebaan 197
Postcode: 1700



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Dilbeek, Brasserie Dilbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
'T VRAAGTEKEN 'T VRAAGTEKEN 1 km Leuke plaats om iets te gaan drinken een snelle hap te eten, en erna in een leuke sfe...
BON GOSTO BON GOSTO 2 km Heerlijk eten. Simpel en lekker!
Recensies
Zoals altijd zeer vriendelijke ontvangst en goede bediening. En de gerechten waren allemaal top.
Ik ben hier geweest een paar maanden geleden, deze plaats heeft potentieel door de ligging en de grote tuin vanachter. Van het interieur ben ik minder fan maar dat is puur kwestie van smaak..dus niet erg belangrijk. De ontvangst was wel in orde. Ik vind de prijzen wel wat hoog. We waren niet tevreden met ons eten, americain nature was niet echt vers...het vispannetje was nog in orde maar eerder saus dan vis. Het dessert was ok, een dame noire.
We waren met 3 en bestellen een mix apéro. We kregen 1 portie... Ze kostte wel 14 euro. Mijn biefstuk was born cuite gebakken terwijl ik een seignant gevraagd had. Te duur voor de kwaliteit en de bediening kon ook vriendelijke.
Degelijke brasserie keuken zonder bijzonder te zijn. Wel wat lawaaierig. Zeker als er een kinderfeestje is. Maar dat is natuurlijk ook weer een troef voor jonge gezinnen.....parkeren is wel wat lastiger.
Lekker eten, maar het tafeltje dat ons werd toegewezen vond ik niet super. Jammer dat de desserts niet gezamenlijk werden geserveerd. Not done: vuilniszakken die werden verzameld tijdens ons diner...
Bediend door een erg vriendelijke, spontane dame. Asperges op suggestiekaart. Lekkere aspergekroketten gegeten en heerlijke cheesecake met speculoosbodem en rodevruchtencoulis. Content.
Altijd al lekker gegeten aan een correcte prijs. Grote tuin aanwezig met speeltuigen waar de kinderen zich in de zomermaanden kunnen amuseren. Vriendelijk personeel.
Lekker bistro eten. Vriendelijke bediening Kindvriendelijk : leuke tuin met speeltuigen voor groot en klein. Papieren onderleggers zijn kleurplaten en stiftjes krijg je erbij in een pennenzakje!
Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Met een groep van 17 personen, allemaal à la carte en niet moeten wachten. Super!
Met 8 personen gaan eten bij BoBistro. Zeer goed ontvangen geweest, heerlijk gegeten, leuke avond gehad. Top personeel met heel lekkere gerechten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid