facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BNP Paribas Fortis Zellik

BNP Paribas Fortis Zellik
Adres: Brusselsesteenweg 531, 1731 Asse, België
Telefoonnummer: 02 464 33 70
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Brusselsesteenweg
Huisnummer: 531
Postcode: 1731


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crelan Asse - Adfinas verzekeringen Crelan Asse - Adfinas verzekeringen 7 km Dankzij deze bank en vooral onze bankier Steve hebben wij onze droomwoning kunnen bou...
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen tijdens mijn recente bezoek, te Zellik. De adviseur, jonge man #K en mevrouw #L, was buitengewoon behulpzaam en deskundig. Hij/zij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden, en zorgde ervoor dat ik volledig begreep wat er werd besproken.nVandaar dit positieve feedback !nNogmaals bedankt voor de geweldige service.
Helemaal top ben al jaren klant en zijn altijd behulpzaam en erg vriendelijk. Telefonisch ook altijd bereikbaar. daar kunnen veel andere banken wat van leren! maar goed super tevreden hoor.
Telefonisch erg vriendelijk, effectief en snel geholpen geweest met iets wat niet zó voordehandliggend was. Bedankt!
De self-service heeft 2 geldautomaten om geld te storten, verder is alles proper.
Adviseur N. Mansour is uiterst professioneel. Ze doet geweldig werk en helpt bij het vinden van geweldige oplossingen voor problemen die ingewikkeld lijken. Veel dank aan haar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid