facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BNP Paribas Fortis

Adres: Gemeenteplein 2 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 264 95 50
Stad: Strombeek-bever
Route: Gemeenteplein 2
Postcode: 1853


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fintro Fintro 42 meter
Argenta Argenta 93 meter Alleen maar positieve en lovende woorden heb ik voor Argenta Strombeek. Het personeel...
Vince Vince 127 meter
Afimo Afimo 248 meter Ook een professionele vastgoedmakelaar. Zeer vriendelijke ontvangst. Correcte afhande...
Belfius Belfius 429 meter Vandaag op 07/12/21 heb ik gebeld om een afspraak te nemen tot de kluis te geraken. N...
Recensies
Vermits het kantoor van Neder-over-Heembeek zijn deuren gesloten heeft, heb ik tot twee keer toe gevraagd of het mogelijk was om alle rekeningen van ons gezin naar het kantoor in Strombeek over te brengen. In Laken werkt er immers geen NL-talige bediende. We zijn intussen 3 weken verder en van de beloofde ‘we contacteren u nog deze week terug’ heb ik nog niets vernomen. Vermoedelijk zijn mijn zaak, mijn echtgenoot en mijn beide studerende kinderen niet belangrijk genoeg. Nog nooit meegemaakt... Leve de concurrentie waar ik als klant wel geapprecieerd wordt.
Ik heb een rekening bij BNP, ik ben niet erg gelukkig meer, het wordt steeds ingewikkelder voor mensen van mijn leeftijd bijna 70 aan de telefoon + 20 minuten wachten ondanks de introductie van mijn klantnummer om te krijgen iemand. Waar zijn de mooie jaren gebleven toen er geen nummer maar een naam was?
Ik begrijp niet waarom jullie gesloten zijn, alles is weer open!¿ IK DENK DAT HET EEN OPLOSSING IS VOOR EEN ECONOMISCHE SLAG DAT JE GESLOTEN BLIJFT..
6 sterren service
Echt slaperig... En bovendien onmogelijk om ze telefonisch te bereiken!!
Mooie, moderne bank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid