facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BNI ConverGent - Gent, België

BNI ConverGent - Gent, België

Info

Welkom bij BNI ConverGent. Iedere dinsdag ontbijten wij in het paardenhotel in Sint-Martens-Latem gevolgd door een meeting van 07u00-08u30. Wat doe jij voor meer omzet?

Geschiedenis

Onze missie is simpel: lokale zakenmensen laten zien dat het proces van mond-tot-mond reclame voor het genereren van warme leads meer bestaat uit farming (bewerken) dan uit hunting (najagen). Waar het om gaat is het cultiveren van professionele zakelijke relaties in een gestructureerde, ondersteunende omgeving en dat alles in het voordeel van alle betrokken partijen.

Graag nodigen we je uit om eens te ervaren hoe het concept werkt tijdens één van onze wekelijkse ontbijtsessies. We willen je graag ontmoeten maar wacht niet te lang; we laten slechts één persoon per categorie toe en bezet is bezet.

Adres:
Telefoonnummer: +32 472 47 10 19
Stad: Deurle



op zoek naar gerelateerd: BNI Oost Vlaanderen, BNI Vlaanderen, BNI Gent Artevelde, Wat is BNI, Bni convert gent, BNI Ghent Shake, BNI Beveren, BNI Aalst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid