facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Tanghe

BMW Tanghe
Adres: Haachtsesteenweg 228, 1820 Steenokkerzeel, België
Telefoonnummer: 02 751 84 97
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Steenokkerzeel
Route: Haachtsesteenweg
Huisnummer: 228
Postcode: 1820


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Super toffe en vriendelijke mensen,je komt er voor een probleem en ze herstellen een andere kosteloos bij het ontdekken van een schade wat volledig afwijst van het ene bewuste schade.nEen warm ontvang wat u meteen het vertrouwen geeft. Je kan er met wifi en kopje thee/koffie een zitje nemen bij het wachten van het herstellen van de wagen indien het van niet van al te lange duur is. Ik kocht er al 5 wagens. Filip is de ideale mens om meteen tot hulp te komen en voor bepaalde kunnende voorstellingen,zorgzaam en klantvriendelijk! Tot mijn nog grote verbazing werd mijn wagen ook nog mooi gewassen,heb naar mijn nummerplaat moeten kijken daar hij onherkenbaar was” Kortom een aanrader!
Helaas heb ik een zeer teleurstellende ervaring gehad bij deze BMW-garage. Ik had interesse getoond in een specifieke auto en de verkoper beloofde deze voor mij in optie te houden tot dinsdag, omdat hij op maandag niet werkte. Echter, toen ik belde op dinsdag, vertelde hij me dat de auto aan iemand anders was verkocht, terwijl hij in optie stond voor mij. Hij beloofde me ook nieuwe auto’s te laten zien die binnen zouden komen, maar ik heb nooit meer iets van hen gehoord. Het gebrek aan communicatie en het niet nakomen van beloften was zeer teleurstellend. Ik had gehoopt op een betere service na deze fout, maar helaas is er niets gedaan om het goed te maken..
Alleen maar lovende woorden voor jullie. Julio, Tania en Walter en de 2 heren die onze wagen hebben klaargezet. Bedankt voor de goede zorg en service. Ik raad ten zeerste deze verdeler aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele service!
Via de BMW App bij deze garage een afspraak gemaakt, telefonisch bevestiging gekregen. Op dag van de afspraak, is deze bij hun onbekend. Maak maar een nieuwe en kom maar terug…nNooit nog hier
Tanghe is een grote garage vroeger nog met mijn 2002 geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid