facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Gregoir

Adres: Expositielaan 317, 1090 Jette
Telefoonnummer: 02 474 04 74
Stad: Jette
Route: Expositielaan 317
Postcode: 1090


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Gregoir JETTE, Gregoir Jette onderhoud, Gregoir en Co, Gregoir group, Gregoir fietsen, GREGOIR MINI, Gregoir Jette MINI, GREGOIR MINI tweedehands
Recensies
Professionele en ontspannen ervaring bij Gregoir! Speciale dank aan Vincent VA, deskundig advies in het kiezen van een type wagen, bestellen en de volledige aflevering ervan. Leuke attentie bij aflevering
Top service!! Maandag ochtend gebeld om band te vervangen, om 12u mogen binnenbrengen, om 13u klaar. Zeer goede communicatie en updates via Isabelle en Brecht. Top service, top kwaliteit!
Zeer correcte garage, ontvangt voordat een herstelling wordt uitgevoerd een duidelijke offerte, goed werk geleverd.Een betrouwbare bmw garage.
Is dit een autodealer of een verkooppunt voor fietsen? Fietsen staan tot tegen de auto’s geparkeerd.
Heel tevreden over het afhalen van de wagen. Wagen stond zoals beschreven en ook vriendelijk personeel
Klant is hier duidelijk geen koning meer maar een nummer. Ik plaats deze ervaring voor een buur van mij. Maar heb de situatie op de voet gevolgd. Het ging hier om een over gesprongen distributie ketting. Wagen heeft 140dkm. Het is een gekend probleem bij de n47 motor van BMW 1.6 diesel Altijd bij hen in onderhoud geweest. Tussen komst of reparatie 0%. Ook nooit de melding van hem gekregen deze best te vervangen,ondanks ze goed op de hoogte zijn van dit probleem. Internet staat er dan ook vol van. Hieraan herkennen we een echte service garage of niet.
Zoals altijd perfecte service. Aangegeven punten bij eerste onderhoud zijn allemaal opgelost of nagekeken. Passen zich goed aan op de Corona regels en zoals steeds zeer vriendelijk en correct.
Beste garage! Zekerheid! Justheid! Eerlijkheid! Kwaliteit! Ze doen alles om de klanten blij te maken. Alles wordt op tijd geleverd. Als je een tweedehands auto koopt krijg je die zo proper als een nieuwe. De verkopers van de tweedehandswagens zijn heel vriendelijk! De feeling om van deze garage een tweedehandswagen te kopen heb ik nog nooit gehad bij andere garage’s! Doe zo verder BMW Gregoir Jette!
Ik ben geen particulier, wel een "b-to-b klant" ttz ik heb de kans dat ik over een bedrijfswagen kan beschikken. De leasing- en dus ook wagen - heb ik niet zelf gekozen. BMW Gregoir Jette was niet de oorspronkelijke dealer maar voor de verandering naar de winterbanden heb ik hen uitgekozen vanwege de geografische ligging. Op en top service! Waarvoor dank.
2 dagen na elkaar geprobeerd binnen te geraken bij de onderhoudsdienst om een afspraak te maken. 2 keer doorverbonden met het antwoordapparaat. Naam en gsm nummer achter gelaten. Nooit een telefoontje terug gehad. Wij hebben onze leasing gekocht bij Jeroen. Zowel ik al mijn vrouw zijn er steenvast van overtuigd dat ons eerste onderhoud gratis was beloofd door hem. Natuurlijk als het zo ver is weten ze van niets meer. U ziet ons niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid