facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMW Centrauto Wijnegem en Malle

Adres: Antwerpsesteenweg 105, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 312 85 80
Stad: Oostmalle
Route: Antwerpsesteenweg 105
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Centrauto Oostmalle, BMW Wijnegem AFSPRAAK, Centrauto Malle tweedehands, Centrauto Wijnegem team, Centrauto WIJNEGEM contact, Centrauto Wijnegem MINI, Centrauto MINI, BMW garage Deurne
Recensies
Zijn geïnteresseerd in een wagen en willen deze kopen, proberen we al meermaals te bellen 10min aan de telefoon wachten totdat iemand opneemt maar helaas telkens geen antwoord ondertussen al 3x geprobeerd dus telkens 10min.... Ondertussen de wagen gekocht, bij aflevering 3 verschillende mensen bij ons gehad voor uitleg etc. Nu nogsteeds problemen met de wagen en al 4 dagen aan het wachten op telefoon want ze gingen mij terugbellen, zelf al meermaals gebeld maar nooit tijd. Nu nemen ze zelfs gewoon niet meer op. Nooit koop ik daar nog een wagen.
Niettegenstaande mijn BMW X1 van het zusterbedrijf in Wijnegem komt, ga ik voor onderhoud naar Oostmalle omdat dit voor mij praktischer is. Tot op dit moment ben ik goed behandeld.
Je komt binnen en krijgt meteen een vriendelijk onthaal bij de receptioniste die u naar de juiste persoon doorverwijst zodat deze u op een even vriendelijke en correcte wijze voort helpt met een drankje erbij.
Een 2-tal weken geleden kopen wij een nieuwe BMW en nadat de bestelbon ondertekend is en de auto betaald werd krijgen wij doodleuk de melding dat wij ofwel met onze nieuwe wagen zelf naar de autokeuring moeten gaan ofwel 130 euro extra moeten betalen zodat BMW de keuring zal uitvoeren. Ik heb nog nooit bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandsauto van eender welk automerk meegemaakt dat ik als klant zelf voor de keuring moet instaan of hiervoor dien bij te betalen. Dat dit voor de aankoop niet gecommuniceerd werd is gewoon schandalig. Ik zal hier nooit nog een onderhoud laten uitvoeren of een auto kopen. Centrauto Malle heeft mij nu 130 euro afhandig kunnen maken maar zal in de toekomst geen euro meer aan mij verdienen. Een goede raad voor alle toekomstige klanten van Centrauto Malle, blijf hier weg want ze zijn niet correct. Als antwoord op jullie reactie wil ik verder nog toevoegen dat jullie inderdaad enkele minieme kortingen 0,5% en een klein gedeelte van de velg zwart spuiten hebben gegeven maar die waren afgesproken alvorens wij de bestelbon hadden ondertekend terwijl jullie extra kost boven water kwam nadat de bestelbon was ondertekend en de volledige som dus betaald was. Nu zaten wij in een situatie dat we verplicht waren die kost te accepteren of zelf naar de keuring te gaan omdat we met onze rug tegen de muur stonden. Ook al gaat dit slechts over een klein bedrag, het is het principe. Indien jullie hier al niet correct in zijn waarom zouden jullie bij andere taken onderhoud, herstelling, ... dan wel correct zijn?
Top....doen veel moeite om verder te helpen
Nooit bereikbaar per telefoon. Als het dan toch eens lukt gaat men terugbellen, wat nooit gebeurt. Intussen kan ik al 5 maanden mijn hybride wagen niet opladen... Ongezien slechte service
Hier sta ik in panne langs autostrade. Jaarlijks onderhoud gepland 1/6. Vorige weekend gaat alarm olie bijvullen. Naar garage in Malle gereden maar kunnen niet aan busje olie. Maar geen probleem reserve genoeg bel ons maandag eens op. Bel maandag om langs te komen of afspraak te vervroegen. Moet niet hoor. Afspraak kan niet vroeger en zou dom zijn olie bij te vullen als onderhoud kortelings gepland staat. Kan gerust blijven rijden. Nu langs kant van autostrade op cm wegenwacht aan het wachten want waarschuwing om onmiddellijk te stoppen gezien niveau onder minimum en waarschuwing in rood.
Vriendelijk personeel, goede hulp gekregen.
Na meer dan 5x bellen nog steeds niemand telefonisch te bereiken. Wanneer je eindelijk op afspraak mag komen meer dan 40min moeten aanschuiven/wachten om alleen maar sleutels af te geven.
Ik heb mijn wagen 4x binnen gebracht bij Centrauto Malle i.v.m. stilvallen van motor. De 1ste keer zeggen ze dat alles in orde is, dat ze niets kunnen vinden. De 2de en 3de keer worden er onderdelen vervangen maar het probleem was nog steeds niet opgelost factuur €500!. De 4de keer blijkt dan ineens dat zowat alles stuk is voor €6000 aan onderdelen / factuur €117 voor diagnose. Vreemd dat hier de 1ste keer niets van te merken was. Ofwel hebben ze toen niet grondig genoeg gekeken, ofwel hebben ze het probleem gewoon niet gezien. Als deze garage de 1ste keer haar werk had gedaan, zou ik van ruim €600 aan facturen bespaard gebleven zijn. Hier kan je toch wel spreken van een grove nalatigheid! Pogingen tot bemiddeling via mail of telefoon worden niet beantwoord. Een totaal gebrek aan elementaire beleefdheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid