facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMC Concept Store

BMC Concept Store
"Official dealerBMCGIANTSTROMERSpecialist in road bikes"
Adres: Nieuwe Steenweg , Nazareth 9810, BE
Stad: Nazareth
Route: Nieuwe Steenweg
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Veloloft
Recensies
Topwinkel met topprodukten ! Maar wat het voor mij zo speciaal maakt... Is de service en klantvriendelijkheid. Al het mogelijke werd gedaan om mijn wensen in te willigen, niets is ze teveel. En ze gaan altijd voor prijs/kwaliteit en houden rekening met ieders beurs! Als je uniek bent, en je zoekt meerwaarde in een winkel expertise en aandacht voor jou als klant, dan kom je hier volop aan je trekken! Zo zou ik in elke winkel behandeld willen worden, maar dat is helaas een utopie Keep up the good work !!!
Deze week eens binnengesprongen op goed geluk om te zien of er misschien een buitenkansje te rapen viel nadat ik kaderbreuk had met mijn racefiets. Jammer genoeg slechts 1 fiets in mijn maat in promo, maar de kleur beviel me niet. Andere kleur en hij was verkocht. Maar het belangrijkste vond ik toch de service. De jongeman nam zijn tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me een uitgebreide en deskundige uitleg bij de fietsen die hij toonde. Ondanks dat ik er geen nieuwe fiets vond, ben ik er toch met een goed gevoel naar buiten gegaan. Voldoende om zeker nog terug te komen voor onderhoud of later een nieuwe fiets.
Top service ! Super klantvriendelijk en enorm behulpzaam. Je voelt dat deze vakmensen hun job met veel plezier uitoefenen. Kortom een echte aanrader!
service is excellent zowel aan de telefoon als ter plaatse - snel geholpen met vervangen ketting & tandwielblok van mijn stromer - ik ga nooit meer langs bij de keten 'fiets', zelfs als moet ik wat verder om hier bij bmc te geraken - wat een verademing - ik vind het niet goedkoop, vandaar de 4 en geen 5/5
In mijn BMC alpenchallenge vork was een scheurtje gekomen. Ook al had ik de fiets daar niet gekocht, hebben ze toch in minder dan een week een nieuwe identieke vork geplaatst onder garantie. De eerste ervaring was super! Bedankt Mathias.
Mooie winkel met topfietsen..onderhoud laten doen op mijn eigen fiets en zonder afspraak onmiddellijk geholpen..zeer goede vlotte en vriendelijke service..
Winkel gesloten wegens stopzetten! 30 kilometer voor niets, moeilijk hè dit vermelden op de Website!
Top gasten, bedankt om mij te helpen met de schroeven…
Slechte garantie. Niet klantvriendelijk. 2 maal zelfde breuk in kader. 1ste maal garantie, 2de keer niet. Uiteindelijk zelf voor de kosten moeten opdraaien.
Superservice en snelle vervanging van een kracht-sensor die het liet afweten. Vriendelijke personeel, een zaak met materiaal en bediening waar een mens vrolijk van wordt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid