facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blueberry Fields

Blueberry Fields

Info

Blueberry Fields is een bedrijf gespecialiseerd in het verbouwen en verwerken van blauwe bessen.

Geschiedenis

Blueberry fields is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verbouwen en (ambachtelijk) verwerken van blauwbessen. In totaal omvat het terrein circa 19 hectare. Hiervan is ongeveer 12 ha bessen. Nog 5 hectare is onderdeel van het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". De overige 2 ha is voornamelijk bos en weide. Al met al bieden de bessenplantages in combinatie met het omliggende natuurgebied mogelijkheden voor prachtige wandelingen om te onthaasten en volop van de natuur te genieten.

Rond de boerderij, tussen de plantages loopt een uniek bosbessenleerpad, de beekwandeling en een bomenwandeling. Tijdens een bewegwijzerde wandeling krijgt u een hoop informatie over de wereld van blauwbessen. Bruggen, beekjes, bomen, hagen, vele soorten vogels, rust, zuivere lucht en idyllische plekjes.

In de zomermaanden kunt u ook zelf bessen komen plukken, een drankje drinken, of een ijsje eten op ons buitenterras. Blueberry fields ligt op slechts 1 km van het Limburgse fietsroute netwerk.

Onze taak

Wij houden van groen en koesteren de natuur en alle cadeaus die zij ons geeft. Vanuit die gedachte maken wij producten die goed zijn voor lichaam en geest.

Label

Blueberry Fields

Producten

Blauwbessen, eigen ambachtelijke producten zoals confituur, wijn, sapjes, etc. wandelingen met/zonder gids, zelfpluk. Verkrijgbaar in de winkel of sinds kort ook via onze webwinkel: http://www.blueberryfields.be/shop/



"Blueberry Fields heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal bij Inkie, zij startte in 1977 een boerderij.De blauwbessenplantage groeide uit een al bestaand gemengd landbouwbedrijf naar een plantage van 12 ha blauwbessen. De pluktuin, de wandelroutes door de plantage en het terras met eigen foodtruck zijn toppers op mooie en minder mooie zomerdagen!"
Adres: Schomstraat 147, 3582 Beringen
Telefoonnummer: 011 42 52 75
eb.sdleifyrrebeulb@ofni
Stad: Beringen
Route: Schomstraat 147
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: blueberry fields prijs, blueberry fields beringen openingstijden, blueberry fields openingstijden, blueberry fields kostprijs, blueberry fields wandelen, blueberry fields zelfpluk 2017, blueberry fields zelfpluk 2018, blueberry fields facebook
Recensies
Vandaag gingen we met de kids naar de Bleuberry Fields. Wat een mooi plek in de natuur. We hebben lekker ontbeten op 1 van de mooie ontbijtlocaties in het bos. Er is mogelijkheid voor een vagan ontbijt. Alles was heerlijk. We hadden aan de kassa ook een extra kinderontbijt genomen. Erg vriendelijk personeel met een smile op hun gezicht. De maaltijdkar is omringd door grote bomen wat een heel mooi sfeer geeft. Wij hebben genoten van ons ontbijt. Na het ontbijt hebben we op het terras een cappuccino gedronken. De kinderen hebben nog gespeeld in de zandbak. Daarna gingen we door om blauwe bessen te plukken. Wat een mooie velden. Heel veel besjes geplukt. Met een voldaan gevoel gingen we naar huis. Super plek om nog een keer te gaan.
Superleuke plaats om op te steken! Heerlijke koffie, gebak van hun bosbessen, winkeltje met eigen producten en nog aanvullende kado’s, leuke wandelingen te doen op het landgoed waar ze biologisch werken! Aanrader!
Leuke wandeling, spijtig genoeg wat te vroeg nog geen enkele bes te zien.
Helaas de slechtste pannekoek in jaren voorgeschoteld gekregen. Als een taaie kauwgom met weinig smaak. Het ijs was ook niet echt smakelijk. Ik heb het laten staan. Zeer jammer
Lekker, gezellig en leuk om zelf de besjes te plukken.
Rondleiding was leuk. Wel heel anti natuurvereniging. Jammer. Werk gewoon samen!! Traktatie achteraf was lekker. De koffie goed, maar we hadden ieder maar een half tasje De verkoop van de producten was zeer gevarieerd en natuurlijk wel goed inorde
Heel gezellige en mooie plaats met een uitgebreid aanbod aan zelfgemaakte producten. Wij probeerden het bosbessen bier en de tiramisu, deze laatste was lekker, maar zonder room zou deze volgens mij nog beter zijn.
Fijne wandeling gemaakt op het domein tussen de blauwe bessenstruiken en ook een stukje jachtgebied. Achteraf lekkere Sangria en zelfgemaakte icetea gedronken op het terras. Ook hun producten zijn te koop in het winkeltje. Een aanrader.
Gezellig terras met lekker eten en drinken. Ook de wandelingen op het domein zijn fijn om te doen.
Hele mooie rustige wandeling langs de blauwe bessen velden en door de omringende natuur. Zelfs met de kinderwagen was het makkelijk wandelen af en toe buggy op en af bruggetjes heffen. Het terras + winkeltje waren super gezellig. We komen zeker nog terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid