facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blue Elephant, Brussels

Blue Elephant, Brussels

Info

Sawasdee and welcome to Blue Elephant, the restaurant that has been bringing you Royal Thai cuisine since 1980.

Geschiedenis

Blue Elephant brings you the very best of Thai hospitality and cuisine right at your door-step. With a reputation of authenticity and excellence, Blue Elephant stays true to the culinary culture and influences of Thailand. Every delicacy we offer is exciting and prepared with the freshest ingredien.

Adres: Waterloosesteenweg 1120, 1180 Ukkel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 3223744962
Stad: Ukkel
Route: Waterloosesteenweg 1120
Postcode: 1180



op zoek naar gerelateerd: Blue Elephant Bangkok, Blue Elephant paris, Blue Elephant Restaurant, Blue ELEPHANT Gent, Blue Elephant curry online, Blue Elephant producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BlueChocolate BlueChocolate 663 meter Eten was minder dan verwacht, hoofdgerecht kwam wanneer ons voorgerecht nog op tafel ...
Le Touareg Le Touareg 812 meter Heel lekker gegeten. Lamsbout viel van het bot. Ontspannen sfeer. Een van de betere M...
Sources du Liban Sources du Liban 1 km Echt super lekker! Had nog nooit Libanees gegeten, maar is echt een aanrader!
Le Guignol Uccle Le Guignol Uccle 2 km Goede keuken en vriendelijk personeel zeker een aanrader.
Recensies
Ik ben hier al verschillende keren komen eten en moet zeggen dat het eten in dit restaurant erg goed is, zeker beter dan de gemiddelde Aziaat. Dat mocht ook wel voor de prijs. Voor 5 personen heb ik 320 € - inclusief wijn en koffie - moeten betalen voor de Siamese tafel op woensdagavond. De reden voor deze review, en mijn negatieve beoordeling, is de bediening. Zowel deze laatste keer als tijdens mijn vorige bezoeken heb ik moeten vaststellen dat een groot aantal Nederlandstalige bezoekers deze zaak frequenteert. Aan gemiddeld één tafel op drie is Nederlands de voertaal. En dan is er niet één personeelslid aanwezig dat ons in die taal te woord kan staan. Ik woon en werk in Brussel en spreek in principe overal Nederlands en pas als dat niet lukt, schakel ik zonder probleem over naar het Frans. Je zou trouwens verbaasd zijn te merken op hoe veel plaatsen in Brussel men je met veel goede wil te woord wil staan in het correct of gebrekkig Nederlands Hier dus niet, ook niet na 30 jaar Vlamingen te bedienen. Een van de Thaise serveersters kwam ons zelfs vragen of wij 'Espagnol' waren.... Mijn antwoord: "Non, nous parlons néerlandais, comme à la moitiée des tables dans votre restaurant." We vonden dit er toch wel ver over. Het Westers personeel kon me ook al niet helpen. De ene zei gewoon dat ze française was - wat dus betekent dat de rest van de mensheid die een andere taal spreekt de pot op kan - en de andere die de vrouwen een orchidee gaf bij het buitengaan, probeerde op mijn vraag 'Spreek u soms ook Nederlands?" te antwoorden met "Ai spiek Ingliesch". Dit kan echt niet voor een zaak die zich als klassezaak profileert. Ik geef één ster om hun een signaal te gevan dat dit niet langer kan. Het is nu echt wel gedaan met de tijd dat men kon zeggen; "Et pour les sales flamands, la même chose."
Ja weer een gouwe ouwe wij kwamen in Londen bij de bleu olifant, en toen hoorde wij dat ze ook een restaurant in brussel zouden openen. Wij hebben goed gegeten in londen. Jaren er naar waren wij met vrienden voor een paar dagen in Brussel en wij dachten kom wij gaan hier naar de bleu olifant wat wij ook gedaan hebben, het eten was voortreffelijk. Het is leuk ik was op zoek naar de bleu olifant op google het was een grote verbazing dat het rest nog in brussel zat. Maar in Londen niet meer.
Héél gezellig, ademt de oosterse sfeer... de bediening is top en de gerechten van het buffet héérlijk!
Heerlijke brunch op zondag!!! Het enige nadeel is dat je soms echt weinig plaats hebt om te zitten.
Teleurgesteld zonder meer. Geen vis op maandagavond, geen raffinement zelfs geen vleugje koriander. Slechts een schim van wat het vroeger was!
Vriendelijk, Nederlandstalige kaart, bediening in Frans of Engels. Heel lekker. Acceptabele wachttijden.
Niets speciaal. Ik had er meer van verwacht. Ik ga er niet meer gaan in elk geval.
echt lekker, aan de dure kant
Vertaald door Google Ik ben in het verleden in deze keten van Thaise restaurants geweest en ik zal zeggen dat het altijd een uitstekende plek is om zeer goed Thais eten te eten. Ik vind dat de Blue Elephant zeer sterke en smakelijke smaken heeft voor al hun gerechten. Het personeel is hier vriendelijk. Het decor was erg mooi, maar de plaats voelde een beetje "krap". Ik zou deze plek absoluut aanbevelen als je indruk wilt maken. Origineel I have been to this chain of Thai restaurants in the past and I'll say that it is a consistently excellent place to eat very good Thai food. I find that the Blue Elephant has very strong and tasty flavours to all there dishes. The staff are friendly here. The decor was very nice but the place felt a bit "tight." I would totally recommend this place if you want to impress.
Vertaald door Google Dit restaurant verdient zeker 5 sterren op Google! De setting is fantastisch, erg warm en de inrichting is typisch. Het personeel is erg vriendelijk. De keuken is heerlijk, verfijnd en geurig. De gebruikte ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen, zoals Irish beef of red label chicken. Dit restaurant is betaalbaar en je weet waar je de prijs in steekt. Zowel geschikt voor 2 als voor een groep! Origineel Ce restaurant mérite amplement 5 étoiles sur Google! Le cadre est superbe, très chaleureux et la décoration est typique. Le personnel est très aimable. La cuisine est délicieuse, raffinée et parfumée. Les ingrédients utilisés sont choisis avec soin, comme le boeuf irlandais ou le poulet label rouge. Ce restaurant est abordable et vous savez dans quoi vous mettez le prix. Convient autant pour 2 que pour un groupe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid