facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLS Advocaten Antwerpen

Info

BLS - Antwerpen Advocaten is een groepering van advocaten die gevestigd is in het centrum van Antwerpen.

Geschiedenis

BLS - Antwerpen Advocaten is een groepering van advocaten die gevestigd is in het centrum van Antwerpen.

Het kantoor richt zich voornamelijk op kleine tot middelgrote ondernemingen en particulieren en heeft ervaring in alle aspecten van juridische dienstverlening die betrekking hebben op deze doelgroep.

U kan bij het kantoor terecht zowel voor een gemotiveerd advies, een procedure voor de rechtbank, als bijstand in een expertise.

Om uw dossier op de meeste efficiënte wijze te behartigen zullen de advocaten binnen het kantoor beroep doen op elkaars bijzondere kennis en specialisatie.

Binnen deze gecoördineerde samenwerking wordt steeds het persoonlijke contact dat U heeft met de advocaat aan wie U het dossier heeft toevertrouwd vooropgesteld en wordt uw dossier altijd in alle confidentialiteit behandeld.

Het kantoor is gelegen aan de achterzijde van de Nationale Bank en is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.

Met de wagen kan U steeds parkeren in de ondergrondse parking ‘Nationale Bank’ ter hoogte van de Frankrijklei.

Adres: Leopoldplaats 10, 2000 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Leopoldplaats 10
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Aelst-Gauquie-Smet Advocatenassociatie Van Aelst-Gauquie-Smet Advocatenassociatie 609 meter Van Aelst- Gauquie- Smet advocaten. Een jong, dynamisch, gedreven advocatenkantoor op...
Souidi & Souidi Advocaten Souidi & Souidi Advocaten 1 km Goede advocaten. Verdedigen jou alsof ze zichzelf verdedigen.
Studio-Penale Advocaten Studio-Penale Advocaten 1 km Idem kandidaat meld U aan sleutel in brievenbus 2 links voolaaste bus onder reclame 1...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid