facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLOX Software

BLOX Software

Info

BEDRIJFSSOFTWARE VOOR DE PROFESSIONAL - Gedaan met geknoei in verschillende programma's. Vanaf nu alles in één tool.



"Digitaliseer en automatiseer jouw bedrijfsprocessen. Via een vast stappenplan gidsen we je naar een gebruiksvriendelijke tool op maat van jouw organisatie. Vereenvoudig zo je projectopvolging, maak makkelijk offertes en facturen op, hou vorderstaten bij en stel eenvoudig je projectplanning op. Bedrijfssoftware die altijd en overal beschikbaar. 24/7. En dat via elk apparaat met een internetverbinding. Desktop, tablet of mobile. Extreem handig als je op een werf aanwezig bent. Start vandaag met een gratis demo."
Adres:
Telefoonnummer: +3250734001
Stad: Torhout


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BLOX facturatie, BLOX team, BLOX vacatures, BLOX helpdesk, BLOX website
Recensies
Na het testen van verschillende facturatie systemen zijn wij besloten om verder te gaan met dit systeem. Vele andere partijen beloven veel maar na het gebruik klopt het niet. Bij Blox software klopt het wel. Bij Blox software is een afspraak een afspraak en zullen ze dit niet wijzigen. Dit hebben wij persoonlijk ondervonden en raden wij dit systeem aan aan alle installateurs die op zoek zijn naar goed werkende facturatie systeem en meer.
Heel tevreden met onze keuze voor BLOX Software. Gebruiksvriendelijke software, snel offertes opmaken en opvolgingstool.. . Er is een integratie met ons boekhoudpakket en mogelijkheden om het pakket uit te breiden met stock, nacalculatie, werkbonnen, tijdsregistraties ... Support is vlot bereikbaar en steeds vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid