facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blow Hairdressing

Blow Hairdressing

Info

Hairdressing at its Best.

Geschiedenis

BLOW offers the best of British hairdressing in Brussels.
BLOW hairdressing’s team : Russell Beard, Sebastien Walravens,Kara Piccin-Greskamp, Derya Karahisarli, Kimberley De Bolster, Haffy BHappy, Delphyne K and Eddy Clavie have a combined 60 years of experience in hairdressing and are committed to offering sophisticated, bespoke haircuts and colours that their clients love to wear.
BLOW’s team speaks English and French perfectly. Appointments are strongly advised but walk in clients are very welcome.
BLOW Tongres is in the heart of the busy Mérode quarter, near the Cinquantenaire. Metro stop: Mérode. Parking : Linthout or Parking Tongres.
Prices include shampoo, relaxing head massage, cut, blow dry and finish. A haircut with a Senior Creative Stylist is € 80 or € 60 with a Creative Stylist.
Tint/Regrowth : € 60
Highlight Services T Section : € 60 ½ Head : € 80 Full Head : € 105
Toners/Specific Treatments : € 15
Prices for perms, fashion colours and colour corrections are given at consultation. Appointments for consultations are not necessary.

Adres: Rue Charles Degroux 10 , Etterbeek 1040, BE
Telefoonnummer: 02 734 08 00
Stad: Etterbeek
Route: Rue Charles Degroux 10
Postcode: 1040


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-19:00
Woensdag: 09:30-19:00
Donderdag: 09:30-20:00
Vrijdag: 09:30-20:00
Zaterdag: 09:30-18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dream Hair Dream Hair 50 meter Zogezegd open vanaf 8u30, maar als ik op een woensdag om 8u35 voor de deur sta is all...
Franck Provost Franck Provost 171 meter Zeer goede salon. Glimlachend en professioneel personeel.
Noriko Matsushita Noriko Matsushita 397 meter mei 2021 Heb het beste kapsel dat ik ooit heb gehad met Mayumi. Ik kan niet genoeg ze...
Imagin'Hair Imagin'Hair 417 meter Vertaald door Google Altijd een geweldig welkom! Het resultaat is geweldig, de prijze...
R Club R Club 436 meter Superlekkere sushi en tempura. Vriendelijke bediening. Veel keuze!!!! Kwaliteit en wa...
Salon Creatif Salon Creatif 951 meter Vertaald door Google schema's gerespecteerd, vriendelijkheid van zowel de baas als he...
Utopia Private Utopia Private 1 km Fijne, eerlijke kapster, de salon is schoon en heeft een prettige sfeer. Alles wat ik...
Scandic Hair Scandic Hair 1 km Marie Louise is eigenlijk een MAGICUS. Ze is zeer nauwgezet, ze luistert naar je en s...
Hair France Hair France 1 km <span class="f5axBf"
Dausort/Christine Dausort/Christine 1 km Vertaald door Google De beste Origineel La meilleure
Abigael Coiffure Abigael Coiffure 1 km Vertaald door Google Een verschrikkelijke ervaring. Het gevraagde kapsel werd absoluu...
Recensies
Dankjewel, Russel!! Je hebt het geweldig gedaan! Mijn haar is veilig in je vingers met je creativiteit. Ik weet zeker dat ik je weer zie in je vrolijkheid
Nina heeft de highlights op mijn haar gedaan tijdens de laatste 3 bezoeken aan Blow en de resultaten zijn prachtig. Ik heb al vele jaren highlights, maar dit is de beste look ooit - Bedankt Nina - je bent een begenadigd colorist! Krijg overal waar ik kom complimenten.
Blaas klappen. Zeer teleurstellende service. Ik kwam naar de salon met lang haar en een foto van wat ik als kapsel wilde laten doen. Een foto van mezelf, dus ik weet zeker dat het mogelijk was om het te krijgen. Niets moeilijks, gewoon in lagen gesneden. Ik eindigde met heel steil haar iets onder mijn schouders! Ongeveer 15 cm van mijn haar werd afgeknipt, en erger nog, ik bleef de kapper vertellen dat deze snit niet zou werken met mijn dikke, golvende haar, maar ze stond erop te doen wat ze wilde. Een week later probeerde ik de salon te bellen om een ​​manager te spreken. Ik kreeg te horen dat de manager me zo terug zou bellen, maar dat heeft hij/zij nooit gedaan! Vreselijke klantenservice.
Aardig personeel. Ik ben altijd blij met de resultaten. Je voelt je welkom en je komt er ontspannen uit. Je hoort het personeel NOOIT slecht over elkaar of klanten praten, wat een enorme opluchting is nadat je dat vaak bij andere salons hebt meegemaakt.
Namens mijn moeder heb ik nog nooit zo'n onprofessionele, afschuwelijke en verontrustende ervaring gezien in een kapsalon. Blow Schuman wordt geadverteerd als een Engelstalige salon, pal tegenover de Europese Commissie. Men zou het daarom als respectabel beschouwen, maar het accepteert alleen contante betalingen, zoals andere recensenten hieronder hebben opgemerkt, en de meeste medewerkers spreken ook niet voldoende Engels. De eisen van mijn 70-jarige moeder waren eenvoudig. Ze had een oude kleur, geelbruin, die uit haar schouderlange haar groeide, met ongeveer 12 cm vrij mooie zilver/witte wortels zichtbaar: ze wilde wat zilverachtige strepen in de oude kleur aan de uiteinden van haar haar aanbrengen om de kijk, zodat het er dan gewoon uit kan groeien. De colorist zei dat ze begreep wat er gevraagd werd en zei dat ze voldoende Engels sprak. Haar afspraak de dag ervoor bevestigd door een sms was voor 14.00 uur, maar ze moest wachten tot 15.00 uur vanwege een rommeltje in het afsprakensysteem. Vervolgens bracht de colorist kleurstof aan in haar haar en vanaf de wortels. Mijn moeder vroeg zich af wat ze aan het doen was en herhaalde haar wensen, maar kreeg te horen dat de colorist wist wat ze deed. Toen het uiteindelijk was uitgewassen, had haar hele haar de kleur en consistentie van geel stro vanaf de wortels. Ze was er kapot van en in tranen ze is kwetsbaar en kreeg een paniekaanval en belde me, en ik ging meteen naar de salon. Ik was ook geschokt, boos en erg beschermend, en vroeg wat ze konden doen om het recht te zetten. Er volgden lange gesprekken, in het Frans en tussen alle kappers. Sommigen van hen waren zichtbaar overstuur, sommige junioren kregen de schuld, maar niet de colorist, en ze bespraken geen opties met ons. Uiteindelijk werd afgesproken dat er “toner” in het haar van mijn moeder zou worden gedaan om de kleur te corrigeren. Vervolgens verliet ze de salon pas om 20.30 uur die avond zes en een half uur nadat ze was binnengelopen voor een eenvoudige behandeling met haar haar nu dof en uniform gun metal grijs. Een mannelijke baas werd ingeschakeld en probeerde haar zelfs te laten betalen! Sindsdien hebben ze geweigerd enige verantwoordelijkheid te nemen om de schade die ze hebben aangericht te herstellen, of om zich te verontschuldigen voor het leed. Ik kan niet sterk genoeg zeggen - ga niet naar deze salon.
Vert Slechte ervaring. Ik ging daarheen met een foto van de haarkleur die ik wilde. Na de eerste kleur had mijn haar op de een of andere manier 2 verschillende kleuren. Ze kleurden ze een tweede keer. Weer 2 verschillende kleuren. En weer een andere kleur. Nu heb ik drie verschillende kleuren, omhoog een soort rood, in het midden een soort groen en aan het eind lichtbruin. En ze vroegen er 260 euro voor! Zonder bon. En het was niet de prijs die ik met hen had afgesproken op het moment van reserveren. Echt helemaal niet professioneel. Nooit meer!
Dure ervaring voor een minder bevredigend resultaat. Ik heb meer dan 200 EUR betaald voor een knipbeurt met highlights. Na slechts een paar wasbeurten begon het haar te veranderen in rood goud in tegenstelling tot toen ik de salon verliet. Nooit heeft iemand van de salon op mij gereageerd en deze nieuwe gouden verandering van de kleur van mijn haar is gebleven. Het was niet de eerste keer in deze salon dat na een paar wasbeurten de kleur veranderd en verdwenen is.
Russel is de beste kapper met 30 jaar ervaring uit de UK en Brussel. Anders geweldig vriendelijk personeel, geweldige kapsels en geweldige kleuren met een eigentijds edgy interieur. BLOW Merode is de plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid