facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blote Voetenpad Zutendaal

"Het Blotevoetenpad start aan het Bezoekerscentrum Lieteberg. Één van de toegangspoorten van het enige echte Nationaal Park Hoge Kempen.Hang je schoenen aan de haak voor een wandeling doorheen water en modder.Voel met je zintuigen en je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras en leem op en gecontroleerd parcours van ongeveer 3 km.Klim en klauter over de talrijke heuvels en hellingen, wandel over de hangbrug en vind de weg terug door het labyrint.Geniet van een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Hoge Kempen boven op de 18 meter hoge toren.Buitengewoon genieten van de natuur doe je met vrienden en familie in Lieteberg!"
Adres: blookbergstraat, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: +3289/62.94.53
Stad: Zutendaal
Route: blookbergstraat
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Stalkerweg Zutendaal, Adres Lieteberg Zutendaal, Lieteberg activiteiten, Take away Lieteberg, Lieteberg bijen, Vlinderpark Zutendaal, Lieteberg wandelen, Entomopolis
Recensies
Wat een prachtige afwisselende route! Een mooi avontuur voor jong en oud. Het pad is goed onderhouden en schoon. Mooie houten stellages, water, modder en verschillende ondergronden wisselen elkaar af. De uitkijktoren en de waterloop naar boven zijn super. De route is wel pijnlijk voor gevoelige voetjes. Na de wandeling lekker de voetjes wassen en uitrusten op het heerlijke terras. Fijne horeca en overal vriendelijk personeel. Heerlijke dag gehad ! Aanrader!
Wat is dit een leuk en avontuurlijk blotevoetenpad. Veel verschillende gevoelen aan je voeten, ook verschillende obstakels zoals bruggen, trappen en waterbakken. Ook een heel mooi centrum waar men informatie over insecten kan vinden, en waar goed word uitgelegd hoe insecten zijn opgebouwd anatomie . Tevens hebben ze ook een lokale vlinderkas waar vlinders uit de omgeving te vinden zijn. De lunch kaart is wat karig al is er van alles te halen, zoals worstenbroodjes of pizza, wafels en gebak. En zijn er diverse dranken te halen en hen zelf gebrouwen honing bier. Resumé Mooi blotevoetenpad met verschillende factoren, Interessant informatiecentrum, Mooie vlinderkas, Lunchkaart is wat karig maar voldoende voor iedereen.
Superleuke ervaring voor heel de familie. Mijn neefje van 3 heeft hierbook een mooie beleving gehad ..To be one Ith nature end the force..insectenmuseum in combinatie ook wel interessant . .vlindertuin is eerder een mooi bloementuin. Buiten tel ik evenveel vlinders..daarmee. Concreet dik de moeite. Ik kom zeker terug. Maar enkel voor blotenvoeten pad en de vriendelijkheid daar. De lekkere huisverboden honing geeft uiteraard ook een meerwaarde aan het geheel.Thank you.
Super leuk om te doen als je eens in Limburg bent. Zowel voor jong en oud. Heel leuk parcours en achteraf kan je iets drinken op het gezellige terras van de bijhorende brasserie.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Was een zeer leuke ervaring en zeker de moeite om te bezoeken! We hebben ons kostelijk geamuseerd en gaan het zeker nog meerdere keren bezoeken. Pad was prachtig aangelegd in een heel mooi landschap. Echt een aanrader met kinderen! En ook voor volwassenen natuurlijk.
Wat een mooie gezellige plaats om te vertoeven na wandeling of fietstocht. en er is vanalles te doen. Gefietst in het wonderschone Zutendaal, prachtige fietstocht door de heide, en ook nog de kortste wandeling, die zéker ook de moeite was. Blotevoetenpad zelf hebben we niet gedaan.
Wat een super leuk blotevoetenpad is dit!! 3 km lang door de prachtige natuur over stenen, hout, trappen, door water/modder en over bruggen. Alles is netjes bijgehouden en aan alles is gedacht. Denk aan dingen zoals de lockers bij de ingang, voor je schoenen en de voetdouches aan het eind. Dit was de 40 min rijden en 6 euro pp zeker waard. We hebben genoten!
Prachtige “survival” route. Fantastisch voor iedere leeftijd. Van zeer jong tot oud. Inmiddels voor de 2e keer gelopen en ditmaal is ook oma meegelopen met de kleinkinderen. Fijn dat je als het even niet gaat je ook bepaalde stukken kan “overslaan”. Ook met heel warm weer goed te doen doordat het grootste gedeelte van de route door de bossen heen lopen is. Kan het iedereen aanraden. Fijn dat er ook een overdekt terras is na afloop. Vooraf het natuurmuseum bezoeken ook erg leuk om te doen.
Ik kom hier al van toen ik een kleintje was mooi parcour met als hoogtepunt de uitkijktoren waar je een prachtig uitzicht hebt over Zutendaal Genk en als het heel helder is kun je zelfs Hasselt en Tongeren zien het min punt is wel dat het laatste water bad weg is en dat de waterval warm is terwijl dit jaren ijskoud was hierbij is de nostalgie een beetje verdwenen
Navigeer op “Parkeerplaats de Lieteberg” om met de auto goed uit te komen. Leuk en gevarieerd blotevoetenpad. Gelopen met kinderen van 2,5 en 5 jaar oud, dit was goed te doen. Entree voor kinderen korter dan €1,20 met korting, onze kinderen van 2 jaar oud mochten gratis mee. Aan het eind van het pad zijn voetdouches en borstels om je benen weer schoon te maken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Blote Voetenpad Zutendaal met het openbaar vervoer


Zutendaal Driesprongstraat 470 meter
45
G7
Zutendaal Driesprongstraat 470 meter
45
G7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid