facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blossom massagetherapie

Blossom massagetherapie
"Therapeutische massages, hotstonemassage, cupping, chakrahealing, edelstenen en kristallen, energetische massages, kruidenstempelmassage, afslankende massages, chocolade en honing massages, laserontharing, definitieve ontharing"
Adres: Kruisekestraat 22, 8940 Wervik
Telefoonnummer: 32472701375
Stad: Wervik
Route: Kruisekestraat 22
Postcode: 8940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Groene Olijfje Het Groene Olijfje 160 meter Dé plaats waar gespecialiseerde voetverzorging samengaat in een gemoedelijke en ontsp...
Recensies
Ik heb mij al meermaals mijn ongewenste haren laten laseren. Eerlijk gezegd was dit altijd pijnlijk. Na enkele bezoeken voor deugddoende massages heb ik Joke volledig in vertrouwen genomen om mijn ongewenste haren te laten laseren. Ze beloofde dat het pijnloos was. En gelijk had ze!! Zelf de meest pijnlijke plaats, de bikinilijn was behandeld zonder enige pijn. Een echte aanrader.
Ik wil jullie nog eens bedanken! Jullie zorgen er echt wel voor dat de klant wordt gerust gesteld. En met de beste zorgen wordt behandeld. Er wordt voldoende uitleg gegeven en eerlijk advies. De klant staat centraal. En dat is prachtig. Doe vooral zo verder op deze manier!
Hotstone massage. Een aanrader met de grote A. Zeer professionele aanpak. Comfortabele ruimte. Je komt er ontspannen buiten.
Vandaag voor de eerste keer langs geweest voor een duo-massage; genoten van begin tot eind! Zeer warme gastvrouwen en excellente masseurs in hun vak! Een echte aanrader en wij komen zeker snel terug!
Heerlijk! Een absolute must voor wie even wil ontspannen én ook nadien nog lang kan nagenieten van deze behandeling! Lichaam en geest terug in balans. Altijd leuk geven of krijgen als cadeau :.
Zeer relaxed massages..helemaal zen . Al paar keer langs geweest voor duo massage. Zeer toffe dame ook..je voelt u direct op je gemak erbij..
Zowel onthaal, uitleg en behandeling waren top! Joke is ook heel aangenaam in haar omgang en handelingen. Zeer tevreden, ik kom terug!!
Vandaag een zalige deugddoende duomassage gekregen, magische handjes, komen zeker nog terug!
Zo genoten van een zalige massage! Dikke merci! zal zeker opnieuw een chakra massage & chakra healing boeken
Zeer ontspannende massages. Je gaat met een relaxed gevoel en zacht heerlijk ruikend velletje terug naar huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid