facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloodline piercing studio

Bloodline piercing studio
"Bloodline Tattoo is sinds 2003 een begrip in de regio. De persoonlijke en klantvriendelijke benadering zorgt ervoor dat mensen zich snel thuis voelen en op hun gemak. Bloodline Tattoo denkt graag met U mee en zorgt ervoor dat uw nieuwe tattoo ook echt UW tattoo wordt."
Adres: De Bolle 2, 8301 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 0477/73.06.88
Stad: Knokke-Heist
Route: De Bolle 2
Postcode: 8301



op zoek naar gerelateerd: Tattoo Knokke restaurant
Recensies
Goede shop! Bram is erg aardig en professioneel! 2 piercings laten zetten en erg tevreden erover. Neemt de tijd ervoor en gewoon goed in zijn vak. Kom hier zeker in de toekomst terug voor een volgende piercing.Service: Neuspiercing
Niet echt best, bij lip piercings nu flinke litteken weefsel gelukkig aan de binnenkant , flinke ontsteking ook gehad bij een andere piercing , tattoo ook niet best gezet helaas, enigste waardoor deze shop 2 sterren krijgt is dat de sfeer wel goed is..
Vorige week hebben mijn vriend en ik een tattoo laten zetten van de naam van onze jongste dochter en een symbooltje die staat voor de liefde van mij en mijn vriend. De tattoos zijn netjes en scherp gezet. Bram is een vriendelijke en relaxte tatoeëerder en werkt hygiënisch. Kortom zeer tevreden!Service: Tatoeages
Super geholpen vanmiddag hoefte maar tebellen en werd gelijk geholpen
Zeer tevreden... Ik heb er zeker 2 uur voor heen en dus 2 uur terug moeten rijden maar het was het het helemaal waard. Ik bén super blij met mijn mini portretje.. hij lijkt sprekend en het geneest ook heel mooi... mooie zaak.. leuke kundige mensen en hygiëne staat daar erg hoog in het vaandel moet ik zeggen. Al met al zou ik er zo weer heen rijden...absoluut aanrader om daar je tattoo te laten zetten.
Helix laten zetten, vriendelijk en snel geholpen! Er werd goed de tijd genomen om precies de juiste plek te bepalen die ik wilde en ik kreeg duidelijke informatie over het helingsproces.
Bram is een toffe gast en echt een artiest. Ik kwam voor een cover up en had een idee over wat ik wilde. Toen hij met een voorbeeld kwam van hoe het er ongeveer uit kwam te zien was ik meteen overtuigd. Echt een aanrader om hier langs te gaan als je er over nadenkt om een Tattoo te laten plaatsen.
Vandaag een forward helix piercing laten zetten, de piercing is mooi en snel gezet voor een leuke prijs. Aardige man ook waardoor je je meteen op je gemak voelt. Zeker een aanrader! Volgende keer zal ik weer mijn piercing hier laten zetten.
Ik was in roosendaal en mijn vriendin zou daar een tattoo laten zetten nou alles geregeld afspraak aanbetaling enzovoort en ik vroeg om een nieuwe oorbel voor boven in mijn oor ik had hem al gezet en wou een ringetje hij loopt naar achter ik loop met hem mee hij wast zijn handen niet en pakt zo maar wat uit de la en doet het in mijn oor nu zo'n 1 maand verder is mijn oorschelp helemaal ingedeukt en er zit gewoon een dikke snee in ik vind dit erg slecht hoe onhygienisch en onproffecioneel hij dit heeft gedaan en dan ook nog een te kleine oorbel erin doen echt slecht werk en ben echt ontevreden over zijn werkzaamheden....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid