facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemendroom

Bloemendroom

Info

Bij Bloemendroom kan u terecht voor: Boeketten, Bloemstukken, Bruidswerk, Rouwbloemwerk, Lampe Berger, Durance, Henry Dean en Dean Flowers.

Geschiedenis

Wie voor Bloemendroom kiest, kiest voor kwaliteit. Reeds enkele jaren staat Bloemendroom bekend voor zijn klantenservice en kwaliteitsvolle producten. Zo is er dagelijks verse aanvoer van bloemen en planten. Ook hechten we veel belang aan eigentijdse merken voor potten en vazen zoals: D&M depot, Ello, Dean Flowers en Henry Dean. Als dit nog niet genoeg is om sfeer in uw woning of bedrijf te brengen bieden we u nog een ruim assortiment aan huisparfums van Lampe Berger en Durance.



"Wie voorbij Bloemendroom Sfeermakers komt kan er niet naast kijken, een groot assortiment buitenplanten steeds aangepast aan het seizoen. Eens je de winkel binnenkomt kan je genieten van een mooi, vers en kwaliteitsvol assortiment bloemen, planten, boeketten en zoveel meer! Van cadeauartiekelen tot bijzettafels en verlichting. Niet alleen hiervan maar ook van de heerlijke geur van de huisparfums Lampe Berger en Durance zweeft door de winkel om je te betoveren in de sfeer van Bloemendroom Sfeermakers! Alles wat je nodig hebt om Sfeer te creëren.Binnenkort 15jaar Bloemendroom Sfeermakers!"
Adres: Paalsteenstraat 3, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/45.42.55
Stad: Hasselt
Route: Paalsteenstraat 3
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Bloemen Halveweg Zonhoven, Bruidsboeket Hasselt, Bloemendroom Instagram, Bloemenwinkel Zonhoven dorpsstraat, Bloemenwinkel Heusden-Zolder, Bloemist Zonhoven, Bloemenwinkel Zonhoven centrum, Bloemenwinkel Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il Mazzolino Di Fiori Il Mazzolino Di Fiori 2 km Mooie winkel en leuke uitbaters!
Bloemen Henrioulle Bvba Bloemen Henrioulle Bvba 3 km Mijn favoriete bloemenwinkel in Hasselt. Breed en kwaliteitsvol aanbod. Prima prijs/k...
Philippe Bas • Florale passie Philippe Bas • Florale passie 3 km Prachtig verzorgd ensemble van bloemen groot en klein voor onze trouw. Bedankt om all...
Recensies
Deze lieve mannen hebben mijn trouwdag nog mooier gemaakt met hun prachtige creaties! Ze hebben precies gemaakt wat ik in mijn hoofd had, hoe doen jullie dat zelfs Voor mijn dochter hadden ze mijn boeket in het klein gemaakt. Mooier dan ik ooit had durven dromen! Dank u wel
Voor onze trouw sept 2022 bestelden we bij Bloemendroom een bruidsboeket, 3 mini bruidsboeketjes voor onze dochters, bloemenbroches voor mijn man en de 2 getuigen, een bloemstuk voor op het graf van mijn ouders te leggen en een 'gooi' boeket. Het was PRACHTIG! We hadden op voorhand een gesprek met Yuri, er werd heel goed geluisterd naar wat we graag wilden, maar ook kregen we professioneel advies! Het zag er precies uit zoals we het gedacht hadden, of zelfs nog wat beter! Echt een aanrader!
Mooie bloemen, planten,... Goede kwaliteit van producten. Je legt hun uit wat je in gedachten hebt, welke sfeer en ze verrassen je keer op keer. Vriendelijke, lieve, professionele en behulpzame mensen die je helpen! Allemaal toppers!
Droom zaak! Beste kwaliteit van bloemen, prachtige boeketjes en vooral supermooie deco.. je wandelt binnen in een wereld vol luxe en toch gezelligheid, met exclusieve must-haves, en wandelt buiten vol inspiratie. En daarboven al-tijd persoonlijk advies van de eigenaars, aanrader!
Topservice, prachtige zaak waar je altijd warm onthaald wordt. De eigenaars hebben zoveel productkennis en weten precies waar ze je mee kunnen helpen. Niets is teveel gevraagd. Ook voor ons trouwboeket, begrepen ze exact welke sfeer we in gedachten hadden. Echt, klasse!
Zeer vriendelijk verder geholpen met de keuze van een boeket. Tevens wordt er duidelijk aangegeven hoe de bloemen het langste te behouden zijn hetgeen heel erg op prijs gesteld wordt! Dit in combinatie met de goede kwaliteit van de bloemen zorgt ervoor dat het boeket lang mooi blijft! Fijne winkel en zaakvoerders met passie!
Leuk personeel, met kennis van zaken. Kwalitatieve en stijlvol assortiment. Ik kom nog eens terug!
Zeer mooie, aangename winkel! Vriendelijk, oog voor detail, originele aanpak. Een pareltje in Zonhoven!!! Dikke proficiat
De boeketten zijn duur. Je mag de boeketten niet zelf uit de emmers nemen; er hangt daarvoor een bordje in de winkel. Bij het afrekenen krijg je nog een handleiding mee: "Water geven tot aan het touwtje en het touwtje nooit losknippen." Komt nogal schools over. Ik word er in elk geval niet warm van.
Erg bedankt voor het originele, prachtige boeket voor oma en opa van al hun kinderen en kleinkinderen. Ze waren SUPER content! Jullie zijn getalenteerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid