facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemencenter Braeckman

Info

Bloemencenter Braeckman



"Ik, Tom Braeckman, was al van kinds af aan geïnteresseerd in het reilen en zeilen van het Tuincentrum dat vroeger geleid werd door mijn ouders en mijn nonkel.Ik ben de middelste van 3 broers. Mijn andere 2 broers zijn krakken in ‘mechaniek’, ik daarentegen volgde mijn passie en studeerde tuinbouw in het middelbaar, gevolgd door een bacheloropleiding agro- en biotechnologie.De jaren verstreken, mijn droom realiseren… zou dit ooit werkelijkheid kunnen worden? Wel op 1 september 2020 besloot ik mijn dromen na te jagen en nam ik het tuincentrum van mijn nonkel en vader over.Onder het motto je bent jong en je wilt wat, probeer ik steeds met vernieuwde concepten op de proppen te komen zodat het Tuincentrum een vaste waarde wordt in Laarne e"
Adres: Ascopstraat 18, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 093698139
Stad: Laarne
Route: Ascopstraat 18
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Ascopstraat Laarne, Tuincentrum Kalken, Bloemen Laarne, Bloemen Braeckman, Tuincentrum Braeckman Wetteren, Bloemen Zevensterstraat Laarne, Bloemenwinkel Kalken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tita's party Tita's party 2 km Supervriendelijke verkoopster en aangename winkel met mooie bloemen, kledij en ander...
GroenGeert.be GroenGeert.be 3 km Heel aangenaam om hier te komen, vakkundig advies en zeer vriendelijk! Echt een aanra...
Recensies
Heel leuk tuincentrum waar ze je met veel plezier helpen en je veel nuttige tips en informatie geven. Veel keuze in zowel buiten- als binnenplanten, prachtige droogbloemen. Leuke pluktuin waar je zelf je eigen boeket kan plukken. Hun passie is duidelijk merkbaar, heel leuk om daar langs te gaan!
Altijd een ruim assortiment aan plantjes en steeds bereid tot het geven van uitgebreid advies! Oh, en de plukweide is de ideale plek om even rust te vinden in de natuur.
Bezocht tijdens kunstroute lak@rt. Enkel de tentoonstelling bezocht. Onder de indruk van de portretten. Niet de serre bezocht. Wel warme, kindvriendelijke ontvangst.
Goed gelegen, zijstraat van Dendermondsesteenweg.Ruime keuze aan binnen en buitenplanten. Mooie volle kleine en grote kerstbomen en zeker niet te duur. De kerstsfeer in de winkel is zeker een aanrader. Zeer mooi en ook ruime keuze. De mensen zijn er altijd vriendelijk en steeds bereid om te helpen en een snelle levering. Ruime parking.
Tuincentrum rechtstreeks van de kwekerij. Zeer beperkte keuze, maar zeer vriendelijk personeel. Enkel was het weer niet mogelijk om met ecocheques te betalen. Bakje erkende de kaart niet.
Zeer vriendelijke mensen die je graag helpen. Mooie planten en unieke ideeën. Een aanrader. Tot op de plukweide
Mooie winkel véél keus aan bloemen en planten
Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en ze verkopen ook kunstbloemen maar ge ziet het niet dat het kunstbloemen zijn
Altijd vriendelijk en goeie uitleg over hun bloemen en planten!
Kwaliteit, vriendelijk. The place to go to
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid