facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen en plantencenter Alaerts Nijs

Info

Bloemen, planten, huis/tuindecoratie..

Adres: Diestsesteenweg 274, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/50 23 15
Stad: Rillaar
Route: Diestsesteenweg 274
Postcode: 3202



op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Rillaar, Alaerts rillaar Facebook, Bloemenserres Aarschot, Bloemen Aarschot, Horta Rillaar, Alaerts schrijnwerkerij Rillaar, Tuincentrum Aarschot, Oh green Aarschot
Recensies
Mijn favoriete plantenwinkel! Niet alleen zijn de prijzen correct, het aanbod is ook zeer kwalitatief. Het plantsoen voor de moestuin staat ook zeer mooi in de was en is zo sneller te oogsten. De hoogteverschillen tussen de verschillende delen maken met een kar vol planten rondrijden wel niet makkelijk en dus voor minder mobiele klanten mogelijks moeilijk. Meer soorten kamerplanten zouden welkom zijn, er is in ieder geval nog plaats over op de rekken.
Verse bloemen en planten, redelijke prijzen, uitgebreid aanbod, vriendelijke service!
Uitgebreide keuze aan kamer- en buitenplanten. Ook seizoensdecoratie is altijd in orde. Prijzen zijn gemiddeld, net als de andere tuincentra in de omgeving. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker je tijd en bezoek waard.
Zeer aangename zaak met topproducten aan een mooie prijs. Tuinieren is hier zeer betaalbaar. OH green wat verder op daar en tegen verkoopt goud.
Veel te zien, vriendelijke uitbater met een hart voor planten.
veel keuze van planten bloemen en plantgoed voor moestuin. minpunt parking kiezels voor ouderen die met winkelkar naar de auto moeten niet praktisch
vriendelijk en uitgebreide keuze aan planten. Correcte prijzen. Goedkoper dan verderop in de straat.
Heel veel keuze van bloemen en planten.
Ruime keuze aan binnen- en buitenplanten. Je vindt altijd wel iets om te kopen. En je vertrekt steeds met extra ideetjes voor een volgende keer!
Vriendelijk, behulpzaam en correct! Wat je niet vind kan je vragen en bij het volgende bezoek aan deze zaak is het voorhanden! Verse snijbloemen die lang staan, waar voor uw geld. Een bezoek waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid