facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen Berghman

Adres: Bloklaan 18 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 452 83 76
Stad: Asse
Route: Bloklaan 18
Postcode: 1730


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prachtige bloemenwinkel! Steeds met een brede glimlach word je bediend, en er zijn altijd kwalititeitsvolle, verse bloemen in huis. Als je op zoek bent naar net dat tikkeltje anders, ben je aan het goede adres! Roos heeft snel door wat je zoekt en stelt altijd een fantastisch boeket samen net naar jouw smaak. Het is de enige bloemenwinkel in Asse en omstreken dat bij mij voor het 'waauw'-effect zorgt, als ik een boeketje of bloemstuk bestel. Roos is echt een supermadam!
Roos maakte voor ons al meerdere boeketten en decoratiestukken, waaronder mijn trouwboeket! Supertevreden over! Je vertelt Roos in welke 'sfeer' je iets wilt, en zij maakt het perfecte boeket! Dankje!
Vriendelijke bediening met op de achtergrond klassieke muziek. Roos - haar naam zegt het zelf - ademt bloemen en planten uit! Zij maakt de mooiste gepersonaliseerde bloementuiltjes "op maat" als je beschrijft voor wie of wat ze bedoeld zijn!
Roos levert ook extra's die bvb door uw bestemmelingen geapprecieerd zullen worden. Informeer u bij haar naar een zeepje of de wijn enz... die u net vergat. Heel accuraat toegevoegd om uw attentie te vervolledigen. Een aanrader!
Zelfs vanuit Frankrijk de beste bloemiste. En ze heeft haar naam écht niet gestolen!! Bedankt Roosje voor al die mooie boeketjes die zoveel plezier brengen aan degenen waar ik van houd... Een creatieve dame op een rozebedje. Merci!!
Vandaag mijn vrouwtje weer heel gelukkig gemaakt met bloemen van hier. Met een simpele beschrijving als kleurrijk of subtiel krijg je steeds een passend boeketje op maat. En eenmaal ze je een beetje kent, zijn zelf woorden overbodig. Een bloemiste die je steeds verrast met een prachtig resultaat. Ik rij met plezier van Ternat naar Asse om deze prijs/kwaliteit te bekomen!!!
Prachtige bloemstukken gemaakt voor de begrafenissen van enkele mensen die mijn nauw aan het hart lagen. Details als 'vergeet me nietjes' en kleuren van bloemen die bij de persoonlijkheid van de persoon pasten. Bedankt Roos!
Super verse bloemen, super vriendelijke bediening. Roos staat altijd klaar voor een toffe babbel en weet altijd perfect wat je nodig hebt, zelfs al heb je er zelf geen verstand van Aanrader!
Roos heeft steeds een prachtig aanbod aan snijbloemen. Heel vriendelijke bediening, ze weet goed wat de klant wil. Zeker aan te raden!
Steeds hele mooie boeketten, ook vaak met prachtige, originele, niet alledaagse bloemen. Professioneel advies bij de keuze in de samenstelling van het gepaste boeket. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid