facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloedzuigertherapie België

Bloedzuigertherapie België

Info

Met een carrière van meer dan 25 jaar als Kinesist/Fysiotherapeut en talloze opleidingen Natuurgeneeskunde in het buitenland ben ik sinds 2003 al vertrouwd met het inzetten van bloedzuigers bij mensen met allerhande klachten.

Geschiedenis

Ik heb 5 paar ogen en 3 krachtige kaken met elk zowat 80 tot 100 scherpe tandjes, die zich door middel van een klein prikje in de huid een weg banen naar het 'rode levenssap'. Ik ben verlekkerd op warm bloed. Ik ben een bloedzuiger!

Veel mensen laten zich vrijwillig door mij bijten, want mijn beet helpt tegen diverse klachten vaak sneller, beter en duurzamer dan vele andere geneeswijzen.

Ik heb het vermogen om op een korte tijd op een eenvoudige en ongecompliceerde manier tientallen biologisch actieve stoffen in je weefsel te brengen.

Mijn geheim zit verscholen in mijn speeksel. Ik zuig slechts een klein beetje bloed op, maar pomp via mijn speeksel deze geneeskrachtige stoffen diep in je lichaam, en door de nabloeding geraak je eveneens verlost van vervelende afvalstoffen, die je genezing afremmen.

Ik kan getypeerd worden als een alles-in-één-apotheekje met bloedverdunnende eigenschappen, werk ontstekingswerend en pijnstillend, verbeter je lymfesysteem, heb antibiotische eigenschappen, werk antithrombotisch, enz... , kortom, ik ben in staat om plaatselijk je gehele stofwisseling fel te verbeteren, waardoor allerhande klachten op natuurlijke wijze verlicht of genezen kunnen worden.

Reeds met één behandeling haal ik een slaagcijfer van 70 tot 80 %, hetgeen hoger ligt dan andere gekende geneesmethodes.

Er wordt al lang wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar mij gedaan, maar nog steeds heb ik niet al mijn wonderlijke geheimen prijsgegeven.

Ik zou je beste vriend moeten zijn als het gaat om klachten aan het bewegingsapparaat (pezen, spieren, slijmbeurzen, ligamenten, gewrichten), sportblessures, hoofdpijn, hart- en vaatziektes (thrombosis, flebitis, spataders, ...), moeilijk te genezen wonden... en noem maar op.

Evenwel weiger ik dienst onder andere als je zware bloedverdunners neemt, bij ernstige bloedarmoede, ... .

Geef je mij een kans om je vriend te worden?



"Met een carrière van meer dan 30 jaar als Kinesist/Fysiotherapeut, jarenlange opleidingen Natuurgeneeskunde en diverse specialisaties in het buitenland ben ik sinds 2003 al vertrouwd met het inzetten van medicinale bloedzuigers. Je mag mij dus gerust een pionier noemen wat betreft het introduceren van deze therapie in België.Als enige in België combineer ik in mijn praktijk Wellness-4-You en Bloedzuigertherapie België deze vaak efficiënte methode met andere natuurlijke therapieën als zenuwreflexzonetherapie, bijensteektherapie, baunscheidteren, cupping, homeopathie, fytotherapie enz., die allen tot doel hebben je eigen vitaliteit te stimuleren om te komen tot een zo goed mogelijke genezing op een zo kort mogelijke tijd."
Adres: Sint-Trudoplein 23, 3530 Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32476883030
Stad: Helchteren
Route: Sint-Trudoplein 23
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hirudotherapie ervaringen, Hirudotherapie prijs, Johan Col
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medische pedicure Lieve Medische pedicure Lieve 289 meter Voeten brengen je naar de plaats waar je hart heen wil, draag er goed zorg voor want ...
Sprekend Logopediepraktijk Sprekend Logopediepraktijk 426 meter Praktijk voor de diagnose en behandeling van logopedische problemen
Kinesiste Fiziq Kinesiste Fiziq 781 meter Algemene kinesitherapie Manuele therapie Manuele lymfedrainage Vodder Sportmassages ...
Regina - gespecialiseerde voetverzorging Regina - gespecialiseerde voetverzorging 1 km Medische Pedicure *Eelt snijden *Likdoorns *Eeltpitten *Ingegroeide teennagels * .....
Recensies
Vertaald door Google Goed werk Origineel Excellent work
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bloedzuigertherapie België met het openbaar vervoer


Helchteren Kruispunt 40 meter
13
13b
16
283
Helchteren Kruispunt 160 meter
180
18a
68
Helchteren Kruispunt 200 meter
Helchteren Kruispunt 230 meter
13
13b
16
180
18a
283
68
Helchteren Kruispunt 300 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid