facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blind-esc : escaperoom in het donker

Blind-esc : escaperoom in het donker

Info

Communiceren, voelen, horen en ruiken zal je intenser ervaren in deze pikdonkere escape room. Kruip in de wereld van een blind persoon en beleef deze top ervaring dankzij Licht en Liefde.



"Lockdown is een organisatie die tot stand gekomen is door een gemeenschappelijke interesse van 5 vrienden: competitieve spelletjes! Naast het zelf toevoegen van uitbreidingen aan boardgames, of zelfs het samenvoegen van enkele boardgames tot een volledig nieuw spel, storten ze zich op een nieuw avontuur: de Escape Room. Een concept dat hen meteen als gegoten zat: veel teamwork, inventieve raadsels en een tikkende klok. Na vele Escape Rooms uit te proberen besloten ze dan ook om zelf eens de koppen bij elkaar te steken: kunnen we onze creatieve ideeën tot een volwaardige Escape Room omvormen?"
Adres: langemunteplein 7/8, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 0483 76 19 48
Stad: Kortrijk
Route: langemunteplein 7/8
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VIVESCAPE VIVESCAPE 1 km Vivescape is een pop-up escape room in een winterse chalet. Het doel is om binnen de ...
Escape Games Kortrijk by Cube One Escape Games Kortrijk by Cube One 3 km Wij speelden Unit 85. Ik was persoonlijk wat ontgoocheld in deze escaperoom. Het leek...
BEFEB BEFEB 3 km BEFEB is an open and inclusive for all Belgian escape room owners and operators. BEFE...
KRIMI KRIMI 3 km Het murder diner is een absolute aanrader voor een groep vrienden als originele activ...
Nexus - Escape rooms Kortrijk Nexus - Escape rooms Kortrijk 4 km Vriendelijke gastheer. Intrede van the house on the Hill maakte het super. Je zat onm...
Recensies
Platte tube en Fintra met ons team gespeeld 4/4. Hoe vernuftig hebben ze dit in elkaar gestopt ! Top gedaan en super leuke goede begeleiding. Een aanrader in Kortrijk. Bedankt voor de leuke ervaring.
Nog voor het jaareinde een escape room geboekt. En wat voor één! We gingen voor Fintra. Aangezien onze groep bestond uit gemengde leeftijden 9 en 40 zochten en vonden we iets wat voor iedereen doenbaar was. Alles was terug - zoals we gewoon zijn van Lockdown - in de puntjes verzorgd. De kamer zat fantastisch in elkaar. We vragen het ons nog af hoe ze het doen. Dank je wel aan het hele team van Lockdown en tot binnenkort voor een volgende kamer!
Ik ben hier de fintra kamer komen spelen. In tegenstelling tot de meeste kamers moet je hier niet zo snel mogelijk uit de kamer ontsnappen, maar wil je zoveel mogelijk 'punten' verzamelen. Dit gaf het een unieke ervaring, en het was ook zeer leuk. Het is geen moeilijke kamer, maar als je op de leaderboards wil staan dan is het wel goed nadenken! Tijdens het spel was er wel een klein probleempje omdat de batterij van een blacklight plat was, dit heeft ons een paar punten gekost. Maar al bij al zijn we er vlot genoeg doorgeraakt. De host was ook zeer vriendelijk. Na de kamer kregen we nog te zien hoe de onopgeloste puzzels werkten, en hebben we nog iets gedronken.
Topervaring! Wij hebben met 3 spelers de Fintro-escape-room gespeeld en waren zeer tevreden. Heel leuke puzzels, prachtig uitgewerkte setting en aangename medewerkers. We komen zeker terug voor De Platte Tuub!
Vandaag de escaperoom "Platten Tuub" gespeeld. Het zit zeer leuk in elkaar. Elke kamer bracht weer nieuwe uitdagingen. Leuke verhaallijn met een inleidend filmpje. Via kleine tips gedurende het spel werden we terug in de goeie richting gestuurd.
Een hele toffe escape room! Gezien we met twee groepen waren, konden we elk een escaperoom doen en een beetje competitie er in steken ... En wij zijn gewonnen en zelfs bij de beste 4 van de maand geraakt Een aanrader!
Wij speelden de Fintra met 4. Leuke en mooie escape room en vriendelijke begeleiding. Niet tegen tijd, maar je moet wel buiten geraken natuurlijk. Aanrader!
Zeer toffe ervaring gehad bij deze escape room. De platte tuub is echt een aanrader. 5 sterren zijn het waard.
Top ervaring! Zowel platte tuub als fintra gedaan. Platte tuub heeft een aantal echte breinbrekers. Fintra is leuk voor jongs,oud en alles er tussen!
Ik kan maar 1 ding zeggen, het is top. Wij hebben met 3 de 'Platte Tuub' gedaan. Er is maar 35% slaagkans. Je moet heel goed nadenken, heel goed in elkaar gestoken. Heel vriendelijke meneer. We kregen achteraf ook een gratis drankje omdat we nummer 1 waren van de maandtoppers met een score van 53:21. Dit is heel sterk van onszelf. Wij gaan vanavond terug om de 'Fintra' te doen. We kijken er alvast naar uit, en willen zeker een plaatsje hebben in de hall of fame!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Blind-esc : escaperoom in het donker met het openbaar vervoer


Kortrijk Sint-Pauluskerk 100 meter
2
Kortrijk Sint-Pauluskerk 120 meter
2
Kortrijk Bad Godesberglaan 200 meter
Kortrijk M.P.I. 220 meter
2
Kortrijk M.P.I. 300 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid