facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blauwemeer

"Park Blauwe Meer in Lommel België is bij uitstek een leuke camping voor kinderen. Bovendien vormt het park een ideale uitvalsbasis om de Belgische natuur te ontdekken. Vanuit een van de vele accommodaties en vanaf de ruime kampeerplaatsen loop je al snel de schitterende natuur in. Verder beschikt Park Blauwe Meer over vele uitstekende faciliteiten zoals een overdekt zwembad en strandbad, meerdere horecagelegenheden en een campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse sportvelden en is er in de Nederlandse schoolvakanties voor de kinderen een enthousiast animatieteam aanwezig. De mooiste avonturen wachten op jou bij Park Blauwe Meer!"
Adres: Kattenbos 169, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011 54 45 23
Stad: Lommel
Route: Kattenbos 169
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Blauwe Meer Lommel review, Blauwe meer Lommel te koop, Te huur Blauwe Meer Lommel, Kattenbos 169 Lommel, Vakantiepark Lommel, Blauwe Meer Lommel Undercover, Plattegrond Blauwe Meer, Blauwe Meer Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werken bij De Vossemeren Werken bij De Vossemeren 7 km Op deze pagina kan je informatie terug vinden over de actuele vacatures bij De Vossem...
Parelstrand Parelstrand 7 km Ter info, de lijn in het water, hekwerken en speeltoestel zijn al 2 jaar geleden verw...
Recensies
Wij gingen voor de eerste keer naar een camping maar hadden schrik na het lezen van de reviews. Wij kunnen ons er helemaal niet in vinden! Wij kwamen toe in een schone ‘pipowagen’ na een vriendelijk ontvangst waar we de nodige info ontvingen. Doordat het de eerste keer was waren we een hele hoop vergeten vuilzakken, afwasmiddel, sponsje, boter, kruiden,… maar vlakbij is een Colruyt voor de grote zaken maar zelfs in het park is een gezellige winkel waar je het nodige kan vinden. Het overdekte strand en zwembad waren inderdaad gesloten maar dit werd al goed gecommuniceerd van bij de boeking dus dit wisten we. Als alternatief mochten we gratis in een ander park gaan zwemmen geen gebruik van gemaakt. Het sanitair was proper en na de schoonmaak zeer schoon! Dit werd later op de dag iets minder maar dat ligt dan eerder aan de mensen die er gebruik van maken… De pipowagen is zeker een aanrader! Soms wat weinig kastruimte maar dit konden we zelf makkelijk oplossen. Wij zaten aan het water wat ideaal was, zeker met de tuinset! Ons terras keek uit over L het meer wat soms zorgde voor lawaai spelende kinderen maar namen we er graag bij! Ons verblijf voldeed zeker aan de verwachtingen en wij hebben gigantisch genoten!!
Ondanks vele negatieve ervaringen hier,heb ik het hier goed ervaren. Ik kwam hier puur als overnachting met de tent samen met mijn hond zodat wij overdag konden gaan wandelen. Ik had nog de keuze tussen 2 staanplaatsen ,waarvoor dank! Plaats genoeg voor de tent,sanitair was altijd proper als ik er wasof ze waren zelf nog aan het kuisen. In tegendeel ; ik heb zelf 2 extra nachten bijgeboekt. De hondenuitlaatweide is miniem maar wat verwacht je ook? Gelukkig ben je direct weg het bos in ernaast! Mijn hond voelde zich er direct thuis. Ik snap zeker de mensen met kinderen als je te horen krijgt dat de faciliteiten binnen gesloten zijn,gelukkig meerdere speelgelegheden voor de kinderenbuiten dan!. Ik heb hierzelf geen last van gehad. Personeel vond ik best ok. Iedereen kan wel eens slecht geslapen hebben Al tussen oplossing of overnachting tussen het wandelen door zou ik dit zeker aanraden.
Slechtste plek om vakantie door te brengen. Geen internet. Geen zwembad en waterspelletjes gesloten. De binnenspelen zijn gesloten en de binnenzandspelen zijn ook gesloten.Ze vertelden ons dat de faciliteiten een week voor boeking gesloten zijn, dus je kunt de reservering niet annuleren. Er is een alternatief waterpark, maar dat is ongeveer 1 uur en 45 min. Het is onredelijk om elke dag zo ver te gaan! De plaats is niet schoon en oud en er zijn veel wespen.We hebben er helemaal niet van genoten en kwamen 3 dagen voordat de vakantie voorbij was terug.
Sliepen in een erg verouderde, hele kleine, caravan, met twee baby's. Hadden binnen geen ruimte meer over. De eethoek was de zetelhoek en daar moest ook het babybed staan. De matrassen zijn volledig versleten. We voelden de vieringen los door de matras. Het is dan wel het einde van de vakantie, maar de supermarkt was leeg en de animatie redelijk beperkt. Zeker voor peuters. Het alternatief, omdat het zwembad en strandbad gesloten was, om te gaan zwemmen in hengelhoef, was ook schandalig. Dit was niet zo eventjes in de buurt... maar op 40 minuten rijden van het park. Elke dag eventjes gaan zwemmen was niet haalbaar. We moesten er echt een daguitstap van maken.
Chalet was netjes en schoon. Alles wat wij nodig waren was aanwezig. Douche aan de kleine kant. Camping als je binnenkomt oogt netjes, maar als je gaat verkennen vonden wij het erg rommelig en sjofel. Veel oude caravans die slecht onderhouden waren. Terras/eetgelegenheid erg simpel en rommelig. Wel last gehad van lawaai 1 nacht tot half 3. Hier is geen toezicht op. Erg jammer. Lommel op zich erg weinig te doen. Wij gaan zeker geen 2de keer
Een raad , beter niet naar toe gaan ...... Het is een grote campingsite , met een Meertje in het midden met een zand strand , en een zwem en vissers gedeelte in het meertje . De sanitair blokken zijn goed onderhouden en worden dagelijks gepoetst. Er is op de camping een suppermarktje , voor eten of spulletjes die je de nog nodig zou kunnen hebben kunt kopen. Er is een overdekte zwembad , maar omdat die gesloten was , ondanks het hoog sezoen was , hebben we het niet kunnen gebruiken .ze maken veel reclame voor het overdekte zwembad, dat niet mag gebruikt worden , om dat oosterstappen groep lommel helemaal niet in orde is met papier werk tegen over de stad lommel. We voelde ons serieus bekocht. Wij vonden dat de rest van de camping en de gebouwen van de camping zelf slordig en onderkomen uit zien . Niet iets wat we van de camping hadden verwacht naar de betaalde campeer prijs die we betaalde. De campeer plaatsen zijn krap , en je heb snel het gevoel dat je als Haringen in een ton zit. Voor rust moet je alles behalve komen . Het nacht lawaai duurt hier makkelijk tot 1 uur snachts. Dan hebben we maar overdag bij geslapen om toch onze nodige slaap te krijgen . We waren op de eerste dag al geiriteerd, op het lawaai en properheid maar goed , dat we er maar een dag bleven . Er is nog duidelijk wat werk nodig , wij komen voorlopig niet terug , naar deze camping.
Nog nooit zo'n verwaarloosde en rommelige camping meegemaakt. Auto's rijden tot diep in de nacht over de camping, veel lawaai tot in de laate uurtjes, zelfs vuurwerk. helemaal geen toezicht op het hele gebeuren. Alle faciliteiten gesloten Dus kom ik er nooit weer . Op welke opstappen camping dan ook Een echte afrader is het dan ook .
Wat een herrie op deze camping! De wet zegt vanaf 22h nachtlawaai. Hier hanteren ze 23h... Na nog volop herriemuziek. Iedereen heeft die grote boxen buiten staan dus je hoort van alle kanten harde muziek. Wij komen niet meer terug naar deze park.
Een camping met contrasten... Enerzijds zie je veel mensen met een 'rugzakje' uit Polen, Oekraïne, Bulgarije, enz. Veel oostblokkers... Anderzijds is het ook een camping voor mensen die voor hun plezier komen. Op het moment van schrijven juli 2022 is er niets open. Geen activiteiten, helemaal niets... Lijkt me heel vervelend voor mensen die per jaar toch een flink bedrag neerleggen. Ik durf mijn auto trouwens ook niet buiten de poort van de camping te zetten. Het voelt niet veilig... De auto van mijn broer hebben zo ook helemaal bekrast. Veel lugubere figuren daar..
Mooie camping! De kinderen zouden de review moeten doen. Dus ik typ namens haar ,,13 jaar. 4 persoons stacaravan. Scooters gehuurd en we gaan vliegen op het vliegveld het was heel leuk en ook wel mooi alleen geen wifi op plekken is logisch op de locatie. Dus van te voren even offline downloaden of wat spelletjes. De speeltuinen zijn mooi en overzichtelijk. Hygiëne is voor een ieder verschillend daar zeg ik niks over als je problemen hebt kun je naar receptie en word het opgelost de rest is je eigen verantwoordelijkheid ik vond het best genoeg veel plezier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid