facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blanco

Blanco
Adres: Keith Haringplein 7, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 68 40 60
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Keith Haringplein
Huisnummer: 7
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 17:45–21:30
woensdag: 17:45–21:30
donderdag: 17:45–21:30
vrijdag: 12:00–13:00, 17:45–21:30
zaterdag: 12:00–13:00, 17:45–21:30
zondag: Gesloten

Recensies
Dit is de eerste keer dat woorden tekort schieten om deze ervaring te beschrijven. Een Mexicaans restaurant die er uit springt door zijn verfijnde gerechten, sublieme smaken en zeer mooie presentaties. Dit was onze eerste keer, maar zeker niet de laatste. Wauw
Prachtig restaurant! Ze tillen Mexicaans naar een hoger niveau met respect voor de traditionele keuken. The best of the best!
Een mega aanrader als je eens Mexicaans wilt eten op hoger niveau. Uitgebreide menukaart, elk gerecht tot in detail afgewerkt.nHoofdgerechten, de taco’s, super super lekker!!! Wij komen zeker terug om andere gerechten uit te testen.
Wat een aangename verrassing was dit! Het interieur is er werkelijk zo mooi als hun Instagram doet blijken en het eten is heerlijk! Wij genoten van het Holiday menu met als favorieten de taco met krab, pompoen en avocado én de coquilles met garnalen en bloemkool. Superlekker Sommelier Michiel maakt de bediening af door zijn toegankelijkheid.
Mooi restaurant .nFijne keuken.nGoede voorstelling van het menu. Personeel had controle over het hele restaurantnZeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid