facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blanco Architecten

Blanco Architecten

Info

12 architecten, 1 team

Geschiedenis

Blanco Architecten werd in 2008 opgericht om de jarenlange ervaring en inzet van bvba Architektenbureau Bernard Lefever te bestendigen en een nieuwe impuls voor de toekomst te geven. Actief in nieuwbouw-, verbouwings- en restauratieprojecten voor particulieren, bedrijven en openbare besturen hebben wij in 2011 al meer dan 1100 projecten op ons conto.

Daarnaast kunnen wij u eveneens bijstaan in al uw (gerechts-)expertises, schattingen en technische bijstanden (bvba Architectenbureau Bernard Lefever) of veiligheidscoördinatie en EPB.

Adres: Brusselsesteenweg 60, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 026573788
Stad: Hoeilaart
Route: Brusselsesteenweg 60
Postcode: 1560


Recensies
Ze hadden geen zin om mijn bouwproject te ondersteunen, als ze niet van a tot z de opvolging konden doen. Ze rekenen 8 a 10 %, ook als ikzelf de woning reeds volledig ontworpen heb, en zij alleen de tekening, indiening van de aanvraag, de opvolging en de veiligheidscoordinatie moeten doen. Voor een woning van rond €350.000 is dit wel heel mooi verdiend!
Top architeckt vooral bernard Vincent en ik niet op zijn naam komen
Professioneel, creatief en vriendelijk.
Ik specificeer het bedrag dat niet mag worden overschreden en ze stellen me gerust door me te vertellen dat mijn project heel goed mogelijk is voor deze prijs. Ik teken een projectcontract met vaste arbeidskosten. Enkele weken later presenteerden ze me een project dat het dubbele van mijn budget was, vertelden me dat we het niet voor minder konden doen en vroegen me om hen een percentage van het project te betalen voor het geleverde werk, en vertelden me dat ze het contract hadden gekregen fout. Uiteindelijk heb ik na veel discussies de aanvankelijk geplande prijs betaald, maar voor een project dat ik nooit kon gebruiken omdat het twee keer mijn budget was. Het zijn dieven, ren weg van dit bedrijf!
Meer dan 6 maanden vertraging voor volgende taken. Ik kan beter de samenwerking sluiten.
Zeer bekwaam en responsief. Dankjewel !
Uitstekende architect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid