facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blanchisserie de Waterloo

Blanchisserie de Waterloo
"Blanchisserie familiale à votre service!Blanchisserie traditionnelle, nettoyage à sec écologique au K4, centre de repassage Titre-Services, et spécialiste de l’entretien des tapis, des vêtements en cuir, en daim et fourrure, travaux de couture.En choisissant la Blanchisserie de Waterloo, vous vous assurez de bénéficier du meilleur rapport qualité / prix du Brabant Wallon."
Adres: Chaussée de Bruxelles 152 Brusselsesteenweg 152 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 98 63
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 152
Huisnummer: Brusselsesteenweg 152
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 07:30-13:00
Maandag: 14:00-18:30
Dinsdag: 07:30-13:00
Dinsdag: 14:00-18:30
Woensdag: 07:30-13:00
Woensdag: 14:00-18:30
Donderdag: 07:30-13:00


op zoek naar gerelateerd: Droogkuis Sint-Genesius-Rode
Recensies
Bewerken uit mijn commentaar: ik heb mijn overhemd en mijn pak na 9 maanden uitgepakt: kapotte knoop, losse zoom, losgestikt overhemd…. Ik heb nog nooit zo'n slechte service gezien.
Francois en zijn team maken mijn hele familie erg blij! Ze proberen altijd om mijn agenda waar mogelijk aan te passen aan die van hen en leveren altijd een goede service. Verander niet!
Jas kwijt!! Ik heb een colbert in de stomerij gedaan. 10 dagen later ga ik erheen om het op te halen zoals gepland. Ze zeggen dat ik de volgende dag terug moet komen omdat ze te laat zijn. Om zeker te zijn dat ik niet voor niets reis, keer ik er 2 dagen later terug. Ze vertellen me dat de jas nog steeds niet klaar is. Dus ze vertelden me dat ze me zouden bellen als het klaar is. 1 week later vertellen ze me aan de telefoon dat ze me de jas per post zullen sturen en me de schoonmaak zullen vergoeden, omdat het lang duurt... Dagen gaan voorbij, ik wacht nog steeds... Eindelijk vertrekken ze me een bericht waarin staat dat ze de jas zijn kwijtgeraakt! Ik kreeg een vergoeding van 60 euro ongeveer de prijs van het jasje, maar dit kostuum is niet meer in de winkel, ik moet het hele kostuum zoeken en terugkopen zodat het jasje bij de broek past! Ik ben erg geïrriteerd! Het was de eerste keer dat ik iets in de stomerij stopte en ik zal nooit meer iets in deze was durven doen!
Familiebedrijf, ze zijn vriendelijk en zorgen voor mijn spullen. Ik ben blij dat ik zo'n klein bedrijf in de buurt van mijn huis heb, bedankt!
Onberispelijke service en super warm welkom! Altijd flexibel qua deadlines. Ik reis 20 km om naar hun plaats te gaan !!
Zeer koude baas ... borderline onaangenaam! Desalniettemin is het werk correct, maar niet altijd gedaan voor de geplande datum.
Jas 1e keer gedeponeerd en twijfel over de schoonmaak. Retourneren van de jas op hun voorstel voor "opnieuw schoonmaken". Bedankt voor je feedback en opvolging. Professionele service!
Het zijn hele vriendelijke mensen die luisteren naar de klant en een oplossing proberen te vinden voor hun wasgoed hun kleding en perfectie voor strijken ik kom graag terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid