facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blabloom

Blabloom

Info

Kinderproducten met een plus!

Geschiedenis

Kinderen en vooral baby’s ondergaan veel veranderingen op een korte periode. Tijdens die veranderingen hebben ze andere interesses en zorg nodig. Wij willen leeftijdsgebonden advies en tips geven.



"Blabloom is een uniek concept met een webshop en winkel voor iedereen die bewust duurzame keuzes wil maken. We bieden een uitgebreid assortiment voor een praktische, gezonde en duurzame levensstijl en zijn expert in producten voor baby’s en kinderen. Onze specialisaties: ecologische alternatieven voor dagdagelijkse producten, speelgoed, wasbare luiers, gezonde verzorging voor heel het gezin, draagsystemen en duurzame geboortelijsten met eerlijk en persoonlijk advies. Blabloom werd opgericht met een belangrijke missie, wij willen namelijk die winkel zijn waar we zelf ook graag winkelen. Daarom is elke klant écht belangrijk in ons verhaal, #teamblabloom werkt dan ook vol overgave aan een uitstekende klantenservice."
Adres: Weg naar Zwartberg 85 bus 3, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32 89 71 74 77
Stad: Houthalen
Route: Weg naar Zwartberg 85 bus 3
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: blabloom vacature, blabloom korting, blabloom adres, blabloom koopjes, blabloom opglabbeek, blabloom keuken, blabloom ecocheques, blabloom testers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BéBé & BoBo BéBé & BoBo 6 km ONZE COLLECTIES ZIJN SUPER COOL, HIP, DEGELIJK, EN TOCH BETAALBAAR. VOOR KIDS TOT 16 ...
Dreamland Helchteren Dreamland Helchteren 9 km #alle soorte materialen te koop voor school, babyuartikelen, boeken, speelgoed en se...
Recensies
heel erg toffe winkel. Als onthaalmoeder wil ik de kindjes in mijn opvang alleen maar het beste geven. vroeger maakte ik mij vaak zorgen over welke producten ik best wel of niet gebruikte. sins ik blabloom heb leren kennen koop ik zelden nog ergens anders. zonder het etiket te lezen weet ik dat ik goed zit en met een gerust hart mijn liefjes de beste eerste levensjaren kan bezorgen. het enige wat ik vind dat de winkel nog mist is een verlanglijstje het zou super zijn als ik de producten die ik nog wil voor in de opvang ergens kon verzamelen en kon delen met de ouders.
Ik had een online geboortelijst bij hen. Jammer genoeg nog nooit in de fysieke winkel geweest, wij wonen niet in de buurt. Dit staat nog op mijn to-do lijstje, eens langsgaan. Geen moment spijt gehad om daar de geboortelijst te leggen. Alles ging vlot , werd vlotjes en netjes verstuurd! Aanrader !
Elke keer als ik iets besteld krijg ik hier geweldige service. Het leggen van mijn geboortelijst was de beste beslissing. Super geholpen in de winkel en nadien online bij elke vraag. De persoonlijke kaartjes bij de bestelling, de raad en daad,... alleen maar super tevreden. Ik raad het iedereen aan
Wat een super leuke winkel. Samen met mijn schoonmoeder en dochter van toen net 1 maand naar Blabloom geweest voor de december cadeau’s. Alles is leuk! Het is maar goed dat de winkel net ver genoeg weg is, dat ik er echt voor moet gaan. Anders was ik hier veel te veel Dochter had honger, dus gebruik gemaakt van het voedingskamertje. Wauw, wat geweldig! Heerlijk rustig borstvoeding geven in een lekkere schommelstoel. Daarna een schone luier. Bij de verzorgingstafel lagen zelfs luiers en doekjes, hoe geweldig! Door dit soort dingen voelt het enorm welkom om met een baby te komen shoppen Goed geslaagd gingen we weer naar huis. Wij komen zeker weten nog eens terug!
Ik bestelde al meermaals online bij Blabloom. Supertevreden! Snelle service. Een uitverkocht item op de webshop werd bij navraag gecheckt met de voorraad in de winkel en zo kon ik alsnog het perfecte boekentasje voor mijn schoolstartertje bestellen! De dag nadien al geleverd Heel vriendelijke en snelle communicatie met Nele. Ik bestel zeker nog bij hen!
Super winkel met super service! Op je gemak rondlopen wanneer uw zoon/dochter in de speelhoek speelt. Alleen maar het beste voor de kindjes en mama's & papa's.
Wat een fijne webshop! Al meerdere keren besteld, telkens een vlotte levering. Geboortelijst aangelegd, ging super gemakkelijk. Snelle reactie bij vragen en zeer vriendelijke medewerkers!
Heel vriendelijk! Deden heel veel moeite om mijn aankoopbewijs terug te vinden dat ik nodig had voor een defect te laten herstellen bij de fabrikant ookal was ikzelf het bonnetje kwijt.
Super tevreden van de service van deze zaak! Had online 2 voedingsbeha's besteld waarvan eentje te klein bleek. Het retourformulier ingevuld en 2 dagen later had ik de juiste maat thuis geleverd. Op een zaterdag dan nog!
Ik zou met alle plezier nog meer sterren geven moest ik dat kunnen. Wegens de opname van onze dochter in het ziekenhuis konden wij niet tijdig aan cadeautjes komen. Ik bestelde dinsdag met de hoop het donderdag of vandaag vrijdag dus in huis te hebben. Gisterenavond echter nog steeds geen verwachte leverdatum - het pakketje is nog niet eens in verwerking bij bpost. Nog geen 15 minuten na mijn mailtje met de vraag of ze ons toch nog konden helpen kreeg ik telefoon. Er zou een expressdienst gestuurd worden en we zouden alsnog ons pakketje vandaag ontvangen. Ja hoor, ons pakketje kwam zonet toe. Ik ben ontzettend blij met deze service en de vriendelijkheid waarmee alles gepaard ging. Absolute aanrader! Dankjewel lieve medewerkers, jullie maakten mijn dag vandaag zoveel vrolijker. Fijne feestdagen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid