facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BKObredene

Info

De Buitenschoolse Kinderopvang Bredene organiseert op een kwalitatief en pedagogisch verantwoorde manier buitenschoolse opvang voor kinderen uit het basisonderwijs, wonend of schoollopend in Bredene.

Geschiedenis

De Buitenschoolse Kinderopvang Bredene organiseert op een kwalitatief en pedagogisch verantwoorde manier buitenschoolse opvang voor kinderen uit het basisonderwijs, wonend of schoollopend in Bredene. Ook kinderen van ouders die tewerkgesteld zijn binnen de gemeente kunnen op woensdagnamiddag, de schoolvrije dagen en vakantiedagen opgevangen worden.

De buitenschoolse kinderopvang heeft plaats in de vrije tijd van de kinderen. Kinderen moeten er zich in de eerste plaats goed thuis voelen. Ze moeten zich kunnen ontspannen, spelen en plezier beleven.

Veiligheid, geborgenheid en respect zijn de drie peilers van de werking. Wij streven naar een hoge betrokkenheid, zowel van de kinderen, de ouders als de medewerkers en stellen het welbevinden centraal.

Op woensdag- en vrijdagnamiddag, schoolvrije dagen en tijdens de kleine schoolvakanties wordt vrijblijvend een activiteitenprogramma aangeboden dat kadert binnen de maandelijkse themawerking..

De opvang vindt plaats in de Prinses Elisabethlaan 47 – 8450 Bredene.

Adres: Prinses Elisabethlaan 47, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059/32 06 83
Stad: Bredene
Route: Prinses Elisabethlaan 47
Postcode: 8450


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: Digitaal loket Bredene, BKO inschrijven, BKO annuleren, BKO Oostende, BKO reserveren, Kinderopvang Bredene, Nieuwsbrief Bredene, Www Bredene be mijnboom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid