facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bizzit

Bizzit

Info

Bizzit is een modern accountantskantoor met verschillende businessoplossingen onder 1 dak. Zo kunnen we efficiënter werken met je zaak, sneller schakelen en komt er meer tijd vrij om te focussen op wat écht telt: je ondernemerschap en je vak.

Adres: Nieuwstraat 86, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011/93.35.01
Stad: Diepenbeek
Route: Nieuwstraat 86
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shantaram Yoga Shantaram Yoga 5 km Shantaram Yoga wil een zinvolle rol spelen in de verspreiding van klassieke yoga met ...
Recensies
Heel professioneel en correct kantoor met persoonlijke aanpak. We zijn hier al jaren trouwe klant en hebben hier enkel positieve ervaringen mee.
Zeer tevreden over Bizzit, heel vriendelijk onthaal, bedrijfsadvies met een persoonlijke aanpak, boekhouding op een zeer transparante manier naar de klant toe , kortom alles onder 1 dak ! Blij dat ik Bizzit heb leren kennen, het heeft een enorme boost gegeven aan ons bedrijf!
Heel secht kantoor. In het begin vriendelijk daarna hoor je ze niet meer doen hun werk niet en zeggen dat ze het hebben gedaan. Raad iedereen dit kantoor af !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid