facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bivakhuizen 't driege

Bivakhuizen 't driege

Info

Bivakhuizen 't Driege is een rustig gelegen kampplaats in Opoeteren.

Geschiedenis

De kampplaats omvat 3 bivakken en één tentenkamp (Jomahei).
De bivakken hebben elk een ruime slaap-, kook- en eetgelegenheid.
Bivak I heeft een binnencapaciteit van 128 personen.
Bivak II en III hebben elk een binnencapaciteit van 75 personen.
Tentenkamp Jomahei heeft een capaciteit van 60 personen.

De kampplaats is recent gerenoveerd.



"Jeugdverblijf"
Adres: Roosterbergstraat 36B, 3680 Opoeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0494 459912
Stad: Opoeteren
Route: Roosterbergstraat 36B
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Bergeindestraat 70 Opoeteren, Kampplaats Opglabbeek, Bivak Zandhoek, Neeroeteren kampplaats
Recensies
Verschrikkelijk, de bazinnen hebben ons alles opnieuw laten poetsen, terwijl wij uren in ons poetswerk hadden gestoken. Zeer overdreven en drastische maatregelen bij het poetsen, ook zeer overdreven strenge regels en de beerput stond voor heel ons verblijf open en je kon dit overal ruiken.
De zure huisbazinnen hebben al de leuke herinneringen aan het weekendje weggenomen. Dit komt omdat ze zeer onvriendelijk waren, onmenselijk hoge eisen stelden en er werden beledigende woorden naar ons hoofd gesmeten zoals “snullen”. Geen plaats voor mensen die op een plezierig weekendje willen gaan.
Onvriendelijke, onterecht opmerkingen en verwijten. Zo sloten wij ons weekendje hier af. Onmogelijke standaard van ‘correct poetsen en ruimtes zuiver maken’. Ik wist tot deze dag niet dat het plafond poetsen een must was voor een gehuurd huisje achter te laten. Onze conclusie was dat dit gaat over jonge mensen van jeugdwerken uit te buiten ipv ze een mooie kampplaats aan te bieden.
Onlangs op weekend geweest hier. Ik wist niet dat het zo erg kon. Veel te hoge eisen qua kuisen, zeer onvriendelijk en zelfs agressief kwetsende woorden. Ook was de keuken totaal niet in orde. Geen plaats om een leuk weekend te beleven.
De eigenaars bieden hun "poetshulp" aan die onmogelijk te weigeren is maar eisen achteraf compensatie hiervoor. De enige reden waarom dit huisje een rating boven de 1/5 heeft, is door de reviews die de eigenaars zelf hebben achtergelaten.
Tijdens ons weekend stonden er meermaals vreemden in ons huisje. Blijkbaar zaten zij in andere huisjes die op dezelfde locatie door de eigenaar worden verhuurd en waren verloren. Dit is schrikken als je hier op weekend bent met kinderen!!
Mooie en zeer rustige plaats, op wandelafstand van het dorp, wij stonden hier bij 34 graden en da n is schaduw wel welkom, er zijn 8 plaatsen met stroom voor de andere plaatsen mag je vrij kiezen en er is plaats genoeg.
Teveel steentjes moetten weg borstelen van de ongevraagde poetsploeg die niet gepoetst hebben.
Zeer slecht, eigenaars hebben op alles commentaar en het is nooit goed, ze denken dat ze een 5 sterren huis hebben. Maar alles behalve dat!
Grote kampplaats en mooi uitzicht. De eigenaars zijn wel onvriendelijk en enorm streng. De beerput was niet geleegd voor onze aankomst, waardoor de eigenaars gelukkig wel de nodige mensen hebben gebeld. Spijtig genoeg kwamen die pas 2 dagen te laat. Ze leken ons eerder uit op geld dan ons te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid