facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bivakhuis Hoge Duin / Gite Mont-des-Dunes

Bivakhuis Hoge Duin / Gite Mont-des-Dunes

Info

GROEN en voordelig! - ECOLIGIQUE et avantageux!

Geschiedenis

Bivakhuis Hoge Duin is de verzamelnaam voor 3 groene, optimaal toegankelijke en hippe verblijven op wandelafstand van het strand van Oostduinkerke goed voor maar liefst 205 bedden!
De Ark ( 85 personen), De Sloep, ( 60 personen) en De Kajuit ( 60 personen).

Le gîte Mont-des-Dunes regroupe 3 centres de séjour branchés, dans un environnement vert et avec une accessibilité optimale, à quelques minutes de marche de la plage d'Oostduinkerke: 205 lits sont à votre disposition!
De Ark (85 personnes), De Sloep (60 personnes) et De Kajuit (60 personnes)

Adres: Kinderlaan 45, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032 58 23 40 52
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Kinderlaan 45
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Accommodatie zeeklassen, Zeeklassen verblijven, Booking. Hoge Duin, Zeeklassen Koksijde, Kinderlaan 49 51 Oostduinkerke, Vakantiecentra aan zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Location de mobilhomes au Dunepark à Nieuport Location de mobilhomes au Dunepark à Nieupor... 580 meter 3p.. prachtig, proper, perfect. En nog gezellig ook. Nog geen dag spijt. En dat na 37...
Recensies
Een ideaal gebouw op met een grote groep op weekend/kamp te gaan. De voorzieningen zijn perfect in orde keuken/badkamer/.... Er zijn vlakbij het gebouw duinen en het strand is op wandelafstand.
Dat het kort bij de zee licht en leuke voetbalveld en speeltuin aan is
Op wandel afstand van de zee.
Kamphuis met vele voorzieningen. Duinen net naast huis. Zee en strand op wandelafstand. Kamers met gemeenschappelijk sanitair en kamers met privé sanitair.
Fantastische ligging ; bivakhuis goed uitgerust. Wel vervelend dat de groep die beneden logeert veel lawaai van de bovenburen moet verduren.
Ze hebben wel comfortabele bedden maar er is te veel zand
Gezellig in de duinen, proper en in orde.
Leuke plaats om met een grote groep te verblijven. Heel ruime en goed ingerichte keuken maar wel jammer dat een vaatwas ontbreekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid