facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrobelix

Info

Bistro met een ruim terras en feestzaal gelegen in Overrepen (Tongeren). Kwalitatieve gerechten, lokale producten, een uitgebreide bierkaart en (h)eerlijke wijnen vormen de hoekstenen van deze authentieke Belgische bistro met een ongedwongen sfeer.

Adres: Hasseltsesteenweg 599, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: +3212215294
Stad: Tongeren
Route: Hasseltsesteenweg 599
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: BOEF - Tongeren, Italiaan Tongeren, Konings Tongeren, Vrijthof Tongeren, Intermezzo Tongeren, Infirmerie Tongeren, Magis Tongeren, Sjalotte Tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Botenhuis Het Botenhuis 4 km Mooie grote speeltuin
Foodtruckfestival - SMAAK Foodtruckfestival - SMAAK 73 km Proef de gezelligheid
Recensies
Zeer lekker gegeten met goede vlotte en vriendelijke bediening. Hoofdgerechten tussen €22en €50 dus wat prijziger, maar zeker zijn geld waard. Portie van de americain zeker groot genoeg, je moet wel een liefhebber van veel kappertjes zijn. Maar dit was bij ons het geval. Lamskroon perfect gebakken en zeer mals.
ik moet zeggen een aanrader ,het eten was perfect de opdiening perfect geen enkel glas kwam leeg te staan zo brachten ze de drank bij ...er is 1 feestzaaltje het is gelegen boven voor een man of 20 maar perfect voor kleine rustige momentjes te vieren echt een aanraderEten: 5/5
Gezellige zaak, kwaliteitsrestaurant, zeer mooi buitenterras, drank wordt aan tafel uitgeschonken zodat je ziet wat je drinkt, vriendelijke service!
Prima restaurant, fijne bediening, niet het goedkoopste, maar wél lekkere waar voor je geld.
Zeer lekkere traditionele keuken. Alsook vriendelijke service .Eten: 5/5
Top formidabel super vriendelijk prachtige menu ...en een zeer goeie chef AANRADER
We dachten dat het een bistro was dus gestopt om te drinken maar het bleek een restaurant te zijn. We mochten alsnog enkel iets drinken en de koffies waren er zeer lekker en heel verzorgd! Het was er super gezellig en zelden zo een vriendelijke kelner gehad als hier.
Even gestopt 's middags voor een hapje tijdens een motorrit naar Herresbach. Ik en m' n broer waren aangenaam verrast! Echt lekker gegeten voor een schappelijke prijs. De prijs kwaliteit verhouding leunt meer naar kwaliteit dan prijs. De bediening was heel vlotjes, beleefd en attentvol. Aangename en ontspannen sfeer in de zaak. Kortom, het paste perfect in ons weekendje ontspanning. Dikke duim aan Team Bistrobelix doe zo verder!
Verwacht je aan een warme ontvangst en een gezellige bediening. De steeds wisselende gerechten worden mooi en zonder te veel fratsen gepresenteerd. Een streling voor het oog en de tong. Aanrader!
Heel vriendelijke bediening. Het eten is echt super lekker. De wijn aangepast wijnarrangement werd zeer royaal bijgevuld.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bistrobelix met het openbaar vervoer


Overrepen Kerk 60 meter
104
4
Overrepen Kerk 80 meter
104
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid