facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Westenwind

Bistro Westenwind
Adres: Zeedijk 275, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: 059435420
Stad: Middelkerke
Route: Zeedijk 275
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Bistro Westenwind Facebook, Bistro Columbus Middelkerke Facebook, Lunch Middelkerke, Visrestaurant Middelkerke, Restaurant Galaxy Middelkerke, Bistro Middelkerke, Deauville Middelkerke, Grieks restaurant Middelkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A'pro & A'près Middelkerke A'pro & A'près Middelkerke 1 km MIDDAGRESTAURANT Tijdens de schoolvakanties open om 10u met gratis mini croissant bi...
Recensies
Wanneer je binnenkomt wordt je bij wijze van spreken al buiten gekeken, er zat thans geen volk op een tijdstip van lunch. Als je dan wil vragen aan de barman waar je eventueel een mantel of jas mag hangen wordt je afgesnauwd door een dame , wat later de verantwoordelijke bleek te zijn , die dan ook nog eens zelf haar lunch met veel air zat te verorberen aan een tafel op dat moment van de vraag, de barman/ kelner in kwestie kan zelf enkel gebrekkig Engels praten om je bestelling op te nemen waardoor alles in het honderd liep. In plaats van deze man bij te staan en eventueel met de taal ter inburgering te helpen begrip voor het personeelsgebrek van tegenwoordig wordt deze volledig aan zijn lot over gelaten .Prijzen zijn navenant te duur, zeker als je bedenkt dat er geen vriendelijk woord af kan. Typisch voorbeeld van hoe het niet moet aan de kust,.
De mosseltjes waren best lekker, maar best prijzig. Blijkbaar maken de uitbaters dankbaar misbruik van het feit dat ze op deze uithoek van de zeedijk richting Westende in een straal van 500 m geen concurrentie hebben. En vier zich krabbende honden binnen in het restaurant zijn echt in flagrante strijd met de hygiëne !
Lekker eten en vriendelijke bediening. Heel gezellig terras vanachter waar er ook honden welkom zijn. De ribeye is een aanrader voor de vleesliefhebbers.
Prachtige locatie met zicht op zee, zowel op terras als binnen met grote vensters. Zeer verzorgd eten, niet goedkoop maar lekker vers en goede porties. Vriendelijke bediening.
Zodanig lekker gegeten op de eerste dag van onze vakantie, dat we de dag erna nog eens langs geweest zijn. Top adresje!
Hele mooi en gezellige bistro. Onze hond was meteen welkom. De bediening was goed en vriendelijk. Je krijgt waar voor je geld. Zeker een aanrader.
A la carte heel lekker gegeten. Mosselen waren groot, sappig en lekker met top frietjes en goede mayonaise. Ook de picon met witte wijn was zoals het moet. Porties zijn groot.
Heel lekker top een aanrader en een hele lekkere rose wijn erbij Barton en Geustier Gewoon af . En zelfgemaakte limoncello lekker
Heel vriendelijk onthaald en mooie plaats, propere toiletten en ruime keuze. Prijzen aan de hoge kant voor wat het is, vol au vent was echt niet lekker, zeker niet vers en ook de mosselen konden wat beter vonden we. Zeeer tof dat we extra attentie kregen omdat er iemand jarig was daarom extra ster.
We keken buiten op het menubord en wilde wel een croque gaan eten. Eenmaal binnen en na 5 minuten wachten kregen we een menu en daar stond in kleine letters dat er enkel snacks zijn tussen 12 en 14u en niet op zondag. Dit mogen ze buiten op de menukaart ook wel aangeven. We passeerden toevallig op een feestdag hemelvaart. Gelukkig zijn er meerdere zaken in Middelkerke waar we wel gewoon een croque kunnen eten. Ons zullen ze hier niet meer zien.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bistro Westenwind met het openbaar vervoer


Middelkerke Krokodiel 250 meter
0
Middelkerke Krokodiel 260 meter
Middelkerke Krokodiel 330 meter
0

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid