facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro 't Verschil

Adres: Bruggesteenweg 42, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 051 43 67 20
Stad: Hooglede
Route: Bruggesteenweg 42
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: Het Verschil menukaart, Verschil bistro en restaurant, bistro 't verschil gault millau, Bistro Hooglede, 'T Verschil Openingsuren, Bistro Roeselare, Bistro Verschil facebook, Restaurant Gits
Recensies
Geen toffe sfeer, 50€ betalen voor een fles due je in de winkel voor 15€ kunt vinden. Eten kwam veel te rap achter elkaar op 20min tijd 2 voorgerechten en hoofdgerecht. Serveerster was onbeleefd en onbeschoft. We waren casual gekleed en werden al scheef aangekeken toen we nogmaar binnen kwamen. 250€ voor een etentje met 2, moeite niet waart. Iedereen kreeg bij aankomen wijnkaart. Wij moesten er nog achter vragen. Toen ik na het eten de desertkaart wou zien kreeg ik het antwoord. Ja da komt wel nog kga da straks voor kijken. Onbeschoft, niet gezellig en heel hoog in de bol geschoten serveerster! Komen wij niet meer terug! Schande dat zulke plekken nog bestaan. Eten was al bij al oke niet wow en zeker niet voor de prijs die je betaald. Entre qoute was meer wet dan iets. Nooit meer, bistro ´verschil’ ja vree verschillend van normale restaurants. De kloten. Slecht slechtst slechtste!
Zeer lekkere tapas en starters. Lekker vlees en zeer goede sausen. Leuke bar en vriendelijke mensen. Iets uitgebreidere selectie wijnen per glas zou top zijn.
Wij hebben het rock & roll menu verrassingsmenu genomen. Zeer aangenaam verrast geweest! Zeer lekker en gezellig! Voor herhaling vatbaar!:
Wat een ervaring! Goede aperitief en gehaktballen om stil van te worden! Heerlijk!
Osso Bucco was voor althans geen meevaller.Eten: 3/5
Super lekker!! Lekkere wijn. Perfecte bediening zonder tralala. Muziek rustig. Stoffen napjes. EEN AANRADER!Eten: 5/5
Black agnus entrecote besteld. Het vlees was echt rot. Gewoon van aged vlees te eten maar wat hier qua geur uitkwam was niet meer gezond. Gevraagd of de chef hier zijn oordeel kon over geven. Daarna filet pur gekregen wat oke was. Verder geen chef gezien. Als je deze prijzen als restaurant handteerd verwacht je wel meer kwaliteit.
Ik heb van hier echt meer verwacht. Ik zag de parking grotendeels vol. Dat de personeel rookt... vond ik erg. Dat is ook letterlijk tegen de fijne smaak, denk ik. Dat ze roken op terras paar meter verder van ons in groep dat valt nog erger tegen. De service voelde aan alsof dit gerenommeerd restaurant een 2de klasse hoeve was, maar de mannen in witte hemden. Qualiteit van het eten... hmmm, het was ook niet speciaal en elegantie vind je ergens anders. Non plus ultra: een veelzeggend onrespectvolle gebaar van de kok voor dieren is onaanvaardbaar. Kortom een grote teleurstelling.
Verrukkelijke vitello tonato & suggestie hoofdgerecht kabeljauw, daar niks op aan te merken. Bedenkingen: bij de wijnen mag gerust wel enige uitleg gegegeven worden voor een zaak van dit prijsniveau. De moscow mule was beneden alle peil. Al bij al goed.
Lekker eten grotere porties dan verwacht bij een gastronomidch restaurant. Jammer dat de sommelier enkel merk en land bespreekt. Ook op een heel stille manier. Het zou een plus zijn moest de sommelier zeggen warom het in die streek gemaakt wordt en hoe het komt dat je een fruitige of zoete smaak hebt. Al derest meer danTOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid