facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro 't Goe Gerecht

Adres: Menenstraat 120 , Wevelgem 8560, BE
Telefoonnummer: 056 89 42 42
Stad: Wevelgem
Route: Menenstraat 120
Postcode: 8560


Recensies
We kwamen toe rond 12u , onze bestelling werd opgenomen en na een uur en 20 minuten kregen we pas ons voorgerecht? Enige uitleg kregen we niet! De discussie met de keuken konden we letterlijk in de zaal horen en voelen ! Water dat over datum is en de flessen die plakken ? Een steak dat koud word geserveerd , bearnaise saus zelf te koud om op te eten ?!? Een vriendelijke dank u wel of smakelijk kan er niet van af ? Het bordje gereserveerd blijft hele tijd staan? Gewoon een regel rechte schande voor UW GELD !
Op 30/12 gaan eten. Tegenvaller helaas. We kwamen om 18u eerste tafel voor de avonddienst toe. Slechts scampis voor 2 personen beschikbaar die met look kwam zonder enige saus noch zichbare look en van de chef met een heel klein beetje. Hammetje was ook niet meer beschikbaar, icetea ook niet, melk voor een late ook niet, geen grand marnier, geen redbull voor de vodka redbull, geen kriek bellevue,... Ook zeer kleine porties voor de prijs 8 scampi zonder of met heel weinig saus 21-23eur. Mayo was met moeite 4 “mokkalepelstjes” vol en smaakloos. Vol au vent was met moeite een kinderportie en de kip was bijna niet te bespeuren platgekookt want enkel wat vezels te zien?. ,...............
Als je eens op het gemak en heel lekker wilt gaan eten twijfel dan zeker niet aan dit restaurant! Het eten is er voor je vingers van af te lekken en de bediening gebeurd op een huiselijke sfeer. Zeker een aanrader!!
Zeer lekker gegeten gisteren avond! Zeer vriendelijk en goede ontvangst van een mede-Bruggenaar. We komen zeker terug, uw zaak staat hoog in ons lijstje.
Lekker om te eten goede bediening aangename sfeer
Super lekker gegeten, vriendelijk personeel, echt een aanrader!
Vriendelijk personeel.goeie bediening.chips bij drank.ijspraline en koekjes bij de koffie.niet duur
zeer goed gegeten, goede service en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Een aanrader.
Goed gegeten , vlotte bediening , alles naar wens Ideaal voor een snelle hap
ben daar geweest naar bistro tgoe gercht tis gesloten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid