facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro-R

Bistro-R

Info

De waarden van Roland:
PASSIE voor smaak
RESPECT voor het product
VEELEISEND maar steeds tot uw dienst

Geschiedenis

Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Laat U verrassen, keer op keer, want onze beknopte menukaart zal om de 4 tot 5 weken aangepast worden.

In onze keuken is er alleen plaats voor ingrediënten van topkwaliteit. Verse, pure producten waarvan we de oorsprong kennen, die in de beste omstandigheden geteeld worden, en zonder dat U het voelt in uw portefeuille!

Daarbij kijkt Bistro R vooral naar Belgische producenten, waardoor er op onze kaart nadrukkelijk plaats is voor streekgerechten en producten.

Wij respecteren de seizoenen, zowel door de keuze van vlees/vis/wild als door onze selectie van groenten en fruit. We gebruiken de producten wanneer ze op hun best zijn!

Adres: Leuvensesteenweg 614, 1930 Nossegem
Telefoonnummer: 32 (0)2 757 05 59
Stad: Nossegem
Route: Leuvensesteenweg 614
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zaventem Michelin, Lunch Zaventem, Restaurant Sterrebeek, Restaurant Diegem, Bistro in de buurt van mijn locatie, Eten Zaventem luchthaven, Restaurant Kortenberg, Restaurant Steenokkerzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patatrak Patatrak 28 meter 1 ervaring ossobuco met tiramisu - voor het apperitief was er geen kaart, het is dus...
Recensies
Het eten is wel heel lekker maar ten opzichte van vroeger is de keuze spijtig genoeg zeer beperkt en ook niet het goedkoopst. Interieur is deftig ingericht en bediening is klantgericht. Zeker goed om eens te gaan, maar niet om regelmatig te gaan.
Matige tot teleurstellende ervaring en al bij al verwonderd dat deze zaak opgenomen is in de Gault Millau. Gastvrouw had er vandaag precies niet veel zin ruim 10 minuten moeten wachten vooraleer er aperitief werd opgenomen terwijl er amper 3 tafeltjes in de zaak zaten, in plaats van 1 alcoholvrije aperitief en 2 glazen champagne kregen we 3 glazen champagne. Als amuse een potje, geloof het of niet, Doritos. De carpaccio was bij 1 van mijn tafelgenoten nog bevroren en hoofdgerecht was flets en niet afgekruid. Hadden de chef en de gastvrouw een mindere dag of is deze zaak op haar retour? Wie zal het zeggen?
Was goed en lekker eten. Heel vriendelijk personeel
Wij kwamen hier voor een 3 gangenmenu en zijn enorm teleurgesteld over de bediening. Na iets meer dan een uur kregen we eindelijk ons voorgerecht, ook het hoofdgerecht liet lang op zich wachten. Verschillende tafels werden voor ons bediend, hoewel ze ruim een half uur na ons arriveerden. Toen we de bediening hier iets over vroegen, werd de zwartharige gastvrouw enorm onbeleefd en zei zelfs: "Wilt u zelf in de keuken gaan staan?". Op dat moment wouden wij de zaal verlaten en betalen wat we geconsumeerd hadden maar we moesten de volle menu betalen. De blondharige dame was wel heel vriendelijk en probeerde ons nog tegemoet te komen. Buiten dit was het eten ook gemiddeld te noemen. Ons zien ze hier nooit meer terug.
Toprestaurant aan democratische prijzen.ParkeerruimteVoldoende parkeerruimteOpties voor parkerenGratis parkeergelegenheid
Heel slechte ervaring. Veel te duur voor wat je krijgt. Pepersaus €4 was gewoon niet lekker. Filet pur €30 was ok maar de frieten erbij waren echt slecht: plat, niet genoeg gebakken, smaakloos. Ondanks genoeg personeel en weinig klanten zelf moeten vragen naar bijvullen wijn toen hoofdgerecht al lang op was. 3x de rekening moeten vragen. Geen woord van de ober bij serveren van het eten. Entrecote van andere persoon was slecht en gemeld aan de ober. De chef proefde ervan maar kwam niks melden, niet om dit tegenspreken noch om het te beamen. Hier kom ik niet terug.
Fantastisch lekker eten en leuke sfeer. Jammer dat de rietjes op waren want meer ijs gedronken dan cocktail. Was enigste minpuntje.
Mag ik fe recensent van Gault-Millau erop wijzen dat zijn/haar quotering niet klopt: 15/20 lijkt me adequaat. Dit is DOEN!!
Eten was top maar we zaten juist neer en was het al wat drink je geen kaart dus moest maar raden en op 2.30u 3 gangen menu ging vooruit...
Zeer net en verzorgd restaurant. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam. De gerechten waren uitstekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid