facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Pili Pili

Adres: Hoogstraat 17 , Bruges 8000, BE
Telefoonnummer: 050 49 11 49
Stad: Bruges
Route: Hoogstraat 17
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: bistro pili pili bongo, bistro brugge, pili pili brugge openingsuren, pili pili kruiden, pili pili brugge beoordelingen, bistro brugge aanrader, pili pili kortrijk, pili pili saus
Recensies
Leuk, gezellig restaurant met lekkere pasta's en mooie prijzen. Zeker voor de grote porties die je voorgeschoteld krijgt. Het restaurant verlaten met honger is hier een uitzondering. Heel goed ontvangst en aangename ober die houdt van wat humor. Zeker een aanrader!
Ben hier geweest dankzij een BONGO bon op een middag. Het was zeer druk maar alles verliep vlot en rustig. Aangename sfeer en bediening. De aangeboden lunch formule was prijs / kwaliteit TOPPIE. Lekker. Enige opmerking dat ik kan bedenken is de behangpapier aan de bar mag wel eens vast gelijmd worden en renoveer het toilet aub. Voor de rest keep up the good job.
Super vriendelijk! Heel lekker eten tagliatelle met scampi, spek, room en basilicum! overheerlijk!!! En een crème brùlee als dessert!! we komen zeker terug! Merci!!!
Zeer vriendelijke bediening. Niet zo groot binnen maar wel gezellig. Vis was lekker. Kwamen hier via een cadeaubon, en hebben een goede keuze gemaakt Aanrader
Aangename plaats om iets te eten. Bediening ok. Bij overschot kan je dit meevragen in een doosje indien beschikbaar.
Heel vriendelijke ontvangst en aangename gastheer. Aparte maar ruime kaart voor Bongo. Lekkere picon vin Blanc. Vlees- en visgerechten waren top. Ook de crème brûlée was lekker. Enkel de tiramisu was beetje flets van smaak... we raden het aan!
Wij hadden PiliPili gekozen met onze Cadeaubox. Hadden daardoor ook geen verwachtingen. Maar zijn wel extreem aangenaam verrast! Bij het binnenkomen gelijk een aangenaam en hartelijk ontvangst. Hier werd geen enkel probleem gemaakt dat je met een bon komt eten. We kregen een aangepaste kaart afgesteld op de bon, maar daarom niet minderwaardig! Zowel het hoofdgerecht als het dessert waren subliem. De porties waren goed, en het was letterlijk om vingers af te likken! Niets dan lof over deze zaak en daarom een dikke aanrader!
Wij werden heel vriendelijk ontvangen door een aangename en vlotte dame. Toch wel wat ontgoocheld in de keuze van onze gerechten. Vooraf gevraagd naar een gerecht waar veel groenten bij geserveerd worden. De kok wist ons de pasta/wokschotel aan te raden, helaas slechts 10% 'groenten' verwerkt in dit gerecht. Steeds zo jammer dat er zo weinig groenten deel uitmaken van een gerecht. Het gerecht bestond voor 4/5 uit pasta.
Minder dan half uur te laat gekomen dan gereserveerd wegens parking moeilijkheden. Alle parkings in de buurt vol en 25 min door weer en wind gejogd niet gestapt om daar te geraken. De plaats was voor 2/3 leeg, dus echt niet druk. Werd onmiddellijk de deur uitgewezen omdat 'Bongo bonnen maar bediend worden tot 20u en niet 20u30' . Ben vaak in Brugge met vrienden, maar na die onvriendelijke bediening ga ik zeker nooit terug, met of zonder Bongo. Raad deze plaats met onvriendelijke bediening zeker niet aan...
Gereserveerd met een bongobon lunch voor 2 Op de website van het restaurant zelf . Dit om 19u en extra bijgereserveerd voor onze 2 kapoenen . Een mail teruggekregen dat onze reservatie goedgekeurd is met de vermelding van de lunch bongobon Eens aangekomen in het restaurant werden we door een slordig geklede in bevuild t shirt ober onze tafel aangewezen . Alles ok tot we de bon bovenhaalde ..... Met luide stem zodat iedereen het kon horen iedereen bekeek ons Jamaar meneer dat is een lunchbon en geen dinerbon ! Dat kan je alleen smiddags gebruiken ! Ik zei , sorry dat wist ik niet , maar je website aanvaarde toch mijn bon voor op dit uur te eten ? Dan terug met luide stem .... MENEER ... elk klein kind weet toch dat een lunch enkel smiddags is , ik weet dat al van mijn 4jaar! De kinderen wisten niet waar te kruipen van schaamte .. net als wij! Waarna heel vriendelijk ... maar wensen jullie nog iets te bestellen van de kaart? Gevolg , niks gegeten en bongobon kwijt ... Nog nooit zo boers en uit de hoogte behandeld geweest ! !! Ons zien ze daar niet terug!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid