facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Pakhuis

Adres: Ichtegemstraat 53 , Koekelare 8680, BE
Telefoonnummer: 051 48 91 96
Stad: Koekelare
Route: Ichtegemstraat 53
Postcode: 8680



op zoek naar gerelateerd: Ichtegemstraat Koekelare, Tapas Koekelare, Tripadvisor, Restaurant Den Oever Koekelare, Restaurants in de buurt, Dagschotel Koekelare, 'T Vosmotje, Restaurant Pakhuis
Recensies
Een aanrader! Warm en vriendelijk ontvangst. Heel lekker eten.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening. De suggesties van de chef waren over heerlijk en een lust voor het oog. Zeker een aanrader.
Fantastisch restaurant. Niet goedkoop maar soms mag het iets meer zijn voor een speciale gelegenheid. Dan....dan ga je daar dineren. Super lekker en de gastvrouw in top.
Fantastisch lekkere lunch, maar ook een uitnodigende kaart, gezellige setting, vriendelijke eigenaars, kortom een super aanrader! We komen zeker nog terug!
Een echte aanrader voor wie kwaliteit, een prima bediening en een supergezelig kader wel ziet zitten tijdens een avondje op restaurant.
Gezellig, lekker, aangenaam, vriendelijk,top gerechten en nog veel meer...
Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.
Gezellig en uitstekend kwaliteitsvol restaurant
Wat een vriendelijke ontvangst , en dan de gerechtjes. Uitmuntend. Hier komen we zeker terug wat een aanrader van formaat !!
Super lekker , Super koppeltje, Super bediening, gewoon top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid