facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Kaffee

Bistro Kaffee

Info

Mooie gezellige brasserie gelegen te Hechtel aan de kerk. U kan bij ons terecht voor een lekker etentje, een smakelijke koffie of al uw feestjes!



"Brasserie, Bistro"
Adres: 12 Septemberstraat 7 , Hechtel 3940, BE
Telefoonnummer: 011 60 32 92
Stad: Hechtel
Route: 12 Septemberstraat 7
Postcode: 3940



op zoek naar gerelateerd: bistro kaffee hechtel, de kleine historie hechtel-eksel, bistro hechtel te koop, de oude barrier hechtel, cafe hechtel, kletskop hechtel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Probeer de stracciatella-ijscoupe met slagroom chocoladesaus, een smaaksensatie van formaat! Samen met Ter Dolen donker bier betaal je €10,30 dus niet te duur.
Hier kort gestopt op een middag en van het zonnetje kunnen genieten op hun prachtig terras achterin. Heel vriendelijk personeel bediende ons meteen. De Bistro burger is simpelweg fantastisch! Zelfs de inbegrepen frieten scoren ver boven gemiddeld. Dit team weet duidelijk waar ze mee bezig zijn.
Vriendelijke eigenaar en personeel. Geen hoogstaande keuken maar lekker eten voor een eerlijke prijs. Zeker een stop waard als je in de buurt bent. Kindvriendelijkheid: Kinderen zijn zeker welkom. Jammer genoeg geen speeltuin. Rolstoeltoegankelijkheid: Deur aan de smalle kant maar geen hoge drempel.
Uitgebreide kaart en heb er erg goed gegeten aan democratische prijzen. Zeer vriendelijke bediening. Ik ben niet uit de buurt en kwam er toevallig maar dit is een topper! Bedankt!
We zijn voor de vorige week ook bij jullie komen eten. Deze x hadden we alle 2 andere gerechten als vorige week. Hij de salade met kip en brood en ik de steak met peperroomsaus en frietjes. Het was weer top eten... Zo lekker. En de bediening van Wouter was top. Ik wil jullie nog extra eens bedanken voor het extraatje. Het heeft ons Veel plezier gedaan en we zijn al tegen elkaar dat ik op een dag ook met mijn ouders hier komen eten. Sorry voor mijn lange tekst maar heb alleen maar loft voor jullie allemaal. 1 voor 1 toppers. Cindy
We zijn vandaag gaan fietsen omdat het hard begon te regenen zijn we gestopt op deze locatie. We werden vriendelijk onthaald door het meisje dat de bediening deed. We vroegen om ergens binnnen te kunnen zitten daar het zo hard aan het regenen was en werden naar achter BUITEN gebracht waar we terug onder een paraplu in de regen zaten. We mochten niet ergens in een hoekje binnen zitten omdat we een heel klein hondje bij hadden. We hebben onze bestelling leeg gedronken in de regen en zijn dan NAT binnen gaan afrekenen waar een zekere Jonas niet redelijk aanspreekbaar was en geen begrip had voor het probleem. HIER IS NIET IEDEREEN WELKOM. Een paar km verder waren we WEL welkom.en hebben we binnen uitgebreid gegeten. Ps: deze recentie verwijderen heeft geen zin ze staat op google en vele andere site's.
Wij zijn superrrrrr tevreden, onverwacht mosseltjes met het gezin komen eten en deze waren ECHT TOPPIEEEEE lekkere dikke mosselen perfect gekruid. Bedankt aan de lueve kokkin voor het super lekkere eten. De bediening door Jonas is altijd leuk en gezellig en steeds correct. Het is voor ons op wandelafstand dus een lekkere cocktailtje kan erbij. Best place ever @ Hechtel....met perfecte corona maatregelen... THANKSSSS Pieter, Stef, Cinzia en Brigitte
Ik ben nu al heel wat keer iets gaan drinken en telkens als ik nu naar daar ga wordt ik vriendelijk begroet en weten ze al wat ik wil drinken. Het is een heel gezellig zaakje waar je lekker kunt genieten van een etentje of een lekker drankje. Echt een aanrader.
Ik heb met smaak stoofvlees gegeten. Mijn vrouw visstoofpotje. Gevraagd of ook rijst bij deze gerechten kan worden bereid. Jammer dat alleen frites kan. Sit terwijl hier juist rijst hoort om de sauzen te kunnen consumeren. Zonde. Rijst is in 8 min geportitioneerd te bereiden en zou zoveel beter zijn.
Prachtige locatie , vlotte en vriendelijke bediening , zeker voor herhaling vatbaar. Toplocatie eigenlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid