facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Julien

Bistro Julien

Info

Gastronomische bistro waar we authentieke klassiekers uit de franse keuken serveren en op zoek gaan naar de klassiekers van morgen.

Geschiedenis

Gastronomische Bistro



"Passie, Eenvoud, Puur, Product, WarmteRond deze sleultelwoorden draait Restaurant Julien!Davy Devlieghere en Marie-Julie Haeck verwelkomen u van maandag tem zaterdag voor franse klassieke gerechten aan de kaart middag en avond.Een uitgebreid degustatie-menu waar klassieke gerechten afgewisseld worden door eigentijdse creaties. Of s’middags voor een evenwichtige lunch ma-vrij.Wees welkom."
Adres: grote baan 6, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 093244311
Stad: Lovendegem
Route: grote baan 6
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: bistro julien lovendegem, bistro julien openingsuren, bistro julien menukaart, bistro julien, grote baan, lovendegem, bistro julien lovendegem openingsuren, brasserie lovendegem, bistro julien lovendegem menu, bistro julien roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fou du Goût Fou du Goût 3 km Heerlijk genoten van het verrassingsmenu. Vlotte en vriendelijke bediening. Meer dan ...
Beirtjeshoeve Beirtjeshoeve 3 km Gisteren konijn besteld voor 2 personen prijs 9euro50 per persoon.Vandaag afgehaald,w...
Recensies
We beleefden een top avond, dankzij de gezellige sfeer vooraf aperitief buiten op het terras, de uitmuntende bediening vriendelijk en attent, en de degustatie menu die heel origineel maar bovendien ook heel lekker was. Proficiat aan de volledige ploeg!
Wat een verrassing. Dit is de eerste maal dat ik vijf sterren geef. Heel vriendelijk ontvangst, prachtig interieur en heerlijk gegeten. Echte aanrader en wij komen zeker terug. Enorm onder de indruk. Weetje: de menu wordt maandelijks aangepast.
Top over de hele lijn! Super lekker eten, vriendelijke bediening en gezellig restaurant. Wat wil een mens nog meer!Eten: 5/5
Gezellig en leuk om te genieten. Lekker gegeten en goede bediening.Eten: 5/5
Warme ontvangst, vriendelijke bediening, zeer lekker gegeten. Wij namen een frisse mocktail en als voorgerecht de huisgemaakte wildpaté en de coquilles. Als hoofdgerecht namen we de onglet van Limousin rund en de roodbaars. Als afsluiter een heerlijke tarte citron en de paris brest. Op het eten was niks aan te merken, porties waren perfect. Heel mooi gerenoveerd vanbinnen en leuk bestek! Prijzen zijn zeker in verhouding met de kwaliteit. Goeie akoestiek binnen, achteraan is er parking maar ook op de Grote Baan kan je gemakkelijk parkeren. Uitgebreide wijnkaart. Wij komen zeker terug.
Vriendelijke onthaal en service. Vooral heel fijne gerechten. Zijn 15.5 Gault & Millau zeker waard en ongetwijfeld een ster Michelin op komst. Een aanrader.Eten: 5/5
Heerlijk klassiek en traditioneel moderne keuken. Suggestie Lotte was top. Kalfswangen heerlijk. En voor het buikspek keren we zeker terug! Afsluiten met de imperial 1995 whisky was de kers. Details in de bediening mogen nog iets beter. Maar nu al een voltreffer!! Aanrader!
Wat een toplocatie! Zeer lekker en verfijnd eten. Suuuuper lekker! Vlotte en heel vriendelijke bediening. Niet te stijf. Mooi hedendaags interieur. Eigen parking achteraan. Complimenten aan de chef! We hebben de lunchmenu genomen 4 gangen met wijn en water voor 60€/pers. Avondmenu is duurder. Prijs vs kwaliteit echt de moeite waard.
Zeer lekker en kwaliteitsvol eten. Vlotte en vriendelijke bediening.
WAUW! Heerlijk gegeten in een mooi kader. Zeer vriendelijke en attente bediening. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Een enorme aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid