facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro JETT

Bistro JETT
"Welkom voor een snelle lunch én uitgebreid tafelen! In zijn open keuken brengt Dries vernieuwende gerechten met een knipoog naar de klassieke keuken, origineel en seizoensgebonden. Reserveer een tafeltje bij Bistro Jett. Dries en Sarah ontvangen u met alle plezier voor een onvergetelijke culinaire ervaring!"
Adres: Dorpsstraat 113 , Westkapelle 8300, BE
Telefoonnummer: 0479 46 73 27
Stad: Westkapelle
Route: Dorpsstraat 113
Postcode: 8300


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 19:00-21:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-21:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 19:00-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: Bistro JETT menu, Caillou Knokke, Nieuw restaurant Knokke, Lunchmenu Knokke, Afhaalmenu kerst Knokke, Brasserie Heist aan Zee, Bistro JETT Gault & Millau, Restaurant Westkapelle Knokke
Recensies
Jong talent met een stralende toekomst aan de culinaire top. JETT is gezellig ingericht en nodigt uit om te ontspannen en te genieten van de topgerechtjes. En of ze top zijn die gerechtjes. Reeds bij de amuses wordt de toon gezet. Hartige wafels zijn in vandaag de dag, maar de chef maakt er op zijn manier een topper van. Passeren vervolgens de revue: noordzeekrab, Sintjacobsvrucht, nieroogkreeft en patrijs. Allen zijn ze bereid met kennis ter zake. Een leuk idee is de kaart die bij de kaasselectie voor iedere soort een beschrijving geeft. De wijnkaart is correct. Een plaats om terug te komen.
Zeer goed restaurant! Zijn er al een paar keer geweest en telkens was het genieten. Mooie geserveerde borden, subliem van smaken en topbediening. Lekker wijntje bij de gerechten en ook BOB kreeg een alcoholvrije cocktail! Een aanrader!
Verfijnde smaakvolle gerechten. Top
Zeer goede ervaring van onthaal tot vertrek! Balans prijs kwaliteit is perfect en hopelijk blijft het ook zo en vallen ze niet in de valkuil zoals andere geldwolven restaurateurs in Ramskapelle of Knokke. Dit is een man van het vak. Keep up the excellent spirit
netjes en zeer verzorgd,mooie borden en presentatie,kan ik spijtig genoeg mijn maag niet bij vullen ,maar naar onze mening te duur ,heb nadien nog iets gaan eten!
Super de menu Enjoy een ware culinaire verassing Vriendelijk onthaal en bediening Zeker aanrader komen zeker nog eens terug Doe zo verder
h eerlijke keuken. Mooi smakenpalet en altijd verrassend. Nooit teleurstellend. Ik ben fan.
Bistro ? Een verfrissende gastronomie met heerlijke gerechten en perfect smakenpallet. Een vlotte gastvrouw en toffe bediening.
Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen ster heeft. Het niveau is fenomenaal hoog
Genoten van een héérlijke lunch op TOPniveau! Dit voor slechts 27€/persoon, bijna niet te geloven. Dikke pluim voor de chef en het super vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid